Наші первомайські богатирі тріумфують на Чемпіонаті України з козацького двобою (WFCC)!
Наші первомайські богатирі тріумфують на Чемпіонаті України з козацького двобою (WFCC)!

Наші первомайські богатирі тріумфують на Чемпіонаті України з козацького двобою (WFCC)!

Первомайська громада з радістю вітає перемогу своїх юних козаків на Чемпіонаті України з козацького двобою (дорослі, юніори, юнаки, діти) "Пам'яті Героїв полеглих у російсько-українській війні", який проходив у місті Луцьку у березні 2024 року.

Сім золотих медалей сяяли на грудях наших спортсменів:

  • Зогородніх Даніїл

  • Лабінцев Марк

  • Склипус Олександр

  • Склипус Віктор

  • Кропачев Андрій

  • Мироненко Кирил

  • Вініков Данило

Два срібла здобули:

  • Теслович Микита

  • Коростельов Руслан

Це не просто перемога – це свідчення незламного духу, стійкості та відваги наших юних козаків, які навіть у складні часи війни не здаються і продовжують йти до своїх мрій.

Ми пишаємося вами, наші хлопці!

Ваші перемоги – це натхнення для всіх нас, адже вони показують, що навіть у найскладніших умовах можна досягти успіху, якщо вірити в себе і наполегливо працювати.

Бажаємо вам нових звершень!

Нехай ваші шляхи ведуть вас до нових вершин, а ваші серця ніколи не втрачають запалу та волі до перемоги.

Окремо дякуємо тренеру Дмитру Подрізу (БК "Легіон") за підтримку та невтомну працю, завдяки яким наші козаки сягають таких висот.

P.S. З нетерпінням чекаємо на ваші успіхи на Чемпіонаті Європи WCFF European Campionship — 2024, який відбудеться в місті Сан-Маріно (Італія).

Впевнені, що ви гідно представите нашу країну та місто на міжнародній арені!

Переглядів: 38
Дата публікації: 08:10 15.04.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>