Гранти для садівництва та тепличного господарства
Гранти для садівництва та тепличного господарства

Гранти для садівництва та тепличного господарства

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ інформує

Кабінет Міністрів України постановою від 12 березня 2024 року № 281 удосконалив механізми надання грантової підтримки на розвиток садівництва та тепличного господарства.

Документом, зокрема, визначається максимальний розмір гранту та відсоткове співвідношення фінансування проєкту.

По садівництву гранти надаються у розмірі до 70 % вартості проєкту висадки насаджень, але не більше 10 млн грн відповідно до суми на один гектар та за умови фінансування коштами отримувача різниці між вартістю проєкту висадки насаджень, зазначеною у заяві, та обсягу гранту. Частка співфінансування отримувача має становити не менше 30 % від вартості проєкту висадки насаджень, зазначеної у заяві.

По тепличному господарству гранти надаються на будівництво тисячі модульних теплиць у розмірі до 70 % вартості проєкту будівництва модульної теплиці, але не більше 7 млн грн, та за умови фінансування коштами отримувача різниці між вартістю проєкту будівництва модульної теплиці, зазначеною у заяві, та обсягу гранту. Частка співфінансування отримувача має становити не менше 30 % від вартості проєкту будівництва модульної теплиці, зазначеної у заяві.

При цьому оплата витрат, пов'язаних з реалізацією проєкту висадки насаджень або будівництва модульної теплиці, проводиться у період не більше 12 місяців з моменту зарахування гранту на рахунок.

Крім того, зміни стосуються і моніторингу насаджень. Зокрема, моніторинг стану висадки насаджень уповноважений банк може здійснювати з використанням Національної інфраструктури геопросторових даних під час реалізації грантового проєкту та протягом 5 років після його завершення.

За матеріалами Мінагрополітики.

Альбом: Гранти для садівництва та тепличного господарства
Альбом: Гранти для садівництва та тепличного господарства
Переглядів: 44
Дата публікації: 10:14 18.04.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>