Президент України Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» родині загиблого Героя Олега Фадєєнка
Президент України Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» родині 
загиблого Героя Олега Фадєєнка

Президент України Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» родині загиблого Героя Олега Фадєєнка

Вчора, 23 квітня, Президент України Володимир Зеленський відзначив найвищими державними нагородами та відзнаками українських захисників

Президент закликав пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя у боях заради України. Про це він сказав під час вручення орденів «Золота Зірка» військовим, яким присвоєно звання Героя України, та родинам загиблих Героїв, а також відзнаки «Хрест бойових заслуг».

Серед нагороджених «посмертно» найвищою Державною нагородою з орденом "Золота Зірка" був і наш земляк, справжній Герой, молодший лейтенант Фадєєнко Олег Віталійович. З перших днів війни Олег Віталійович (позивний Малиш) став на захист нашої країни. Герой був одним із лідерів Харківської Центурії, командиром розвідвзводу І штурмового батальйону ІІІ окремої штурмової бригади.

"Малиш" з перших днів боронив Харків і звільняв Харківщині у складі спецпідрозділу ГУР "Кракен", а пізніше бився героїчно у складі ІІІ ОШБ під Бахмутом. Друзі та побратими про нього кажуть: "Це справжній воїн, який з однаковою майстерністю володів холодною і вогнепальною зброєю, словом та кулаком" Олег Фадєєнко назавжди залишиться в нашій пам’яті як справжній Патріот своєї країни, вірний побратим та люблячий чоловік і батько, який віддав найцінніше за вільну Україну – своє життя.

Вічна Слава та пам’ять Герою України Молодшому лейтенанту Фадєєнко Олегу Віталійовичу !

Переглядів: 63
Дата публікації: 15:41 23.04.2024
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>