Шановні бійці територіальної оборони України!
Шановні  бійці територіальної оборони України!

Шановні бійці територіальної оборони України!

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №417/2020 «Про День територіальної оборони України». Враховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України, роль складових сектору безпеки й оборони та інших суб'єктів, що залучаються до виконання завдань територіальної оборони, а також з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій Глава держави запровадив День територіальної оборони України. Згідно з указом, він відзначатиметься щороку в першу неділю жовтня.

Це свято відзначається в нашій державі вперше. Але воно не лише молоде, а й професійне! До лав територіальної оборони по всій Україні влилися патріоти, загартовані досвідом роботи у Збройних силах України та бойових діях на її Сході, які вирішили своєю другою професією зробити захист Батьківщини від ворога. Тому що лише високий професіоналізм дасть нам змогу втримати і знищити ворога, який переважає нас чисельно, і стати запорукою незалежної процвітаючої держави.
З професійним святом вас, бійці територіальної оборони України! Міцного вам здоров’я, миру та непохитної віри у Перемогу!
Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою,

Міський голова                          Микола БАКШЕЄВ

Переглядів: 734
Дата публікації: 09:27 02.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>