Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем працівників освіти
Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем працівників освіти

Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем працівників освіти

День працівників освіти в Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня. У 2020 році свято припадає на 4 жовтня

Шановні освітяни!

 Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників освіти!

Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. 

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання.

Тож нехай ваша мудрість та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості.

Дякую вам за професіоналізм, витримку, терпіння та любов до обраної справи.  

Бажаю вам міцного здоров’я, щирої радості, творчої наснаги та нових педагогічних звершень.

З повагою, Микола Бакшеєв

Переглядів: 523
Дата публікації: 10:59 02.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>