Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА. В освітню галузь інвестовано більше 50 млн. грн. Зроблено ремонти: (більше 40 млн. грн.) Із них: місцевий бюджет більше 6 млн. грн. залучені кошти: більше 30 млн.грн.
Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п\

Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА. В освітню галузь інвестовано більше 50 млн. грн. Зроблено ремонти: (більше 40 млн. грн.) Із них: місцевий бюджет більше 6 млн. грн. залучені кошти: більше 30 млн.грн.

«Сучасна освіта – сильна громада! Ми прагнемо створити умови для того, аби наші діти набиралися знань, росли здоровими, виховувались патріотами України і були орієнтованими на європейські цінності. Робимо наші заклади освіти спроможнішими, а громаду сильнішою». Микола БАКШЕЄВ.

Микола Бакшеєв: «Нашим освітнім орієнтиром було: Спроможна освіта для кращих результатів! Протягом каденції одним з пріоритетних напрямків роботи в освітній галузі стало покращення якості освіти через облаштування інноваційних кімнат та простору не тільки для навчання, а й для вільного обміну думками. Основні вимоги до них – мультифункціональність, інноваційність та багатовекторність. Ми досягли певних результатів, але ще є над чим працювати. Молодь – найкраща інвестиція громади»

 

Саме тому, впродовж нашої каденції, в освітній галузі коштом міського бюджету, бюджетів різних рівнів та спонсорських коштів було виконано наступне:

Ремонт покрівлі ліцею №5 з використанням новітніх технологій на суму – 1 млн. 301 тис.грн.

Проведено капітальний ремонт ліцею №2 (утеплено фасади, ремонт покрівлі, заміна всіх вікон та дверей) на загальну суму 14,2 млн.грн.

Проводяться роботи з термомодернізації ліцею №3 «Успіх» та ДНЗ №14, загальна сума 13 млн. 721 тис.грн.

Виконано ремонт спортивної зали ліцею №7 – загальна сума 299 тис.грн.

Відремонтована частина покрівлі ліцею № 7 – 1 млн. 361 тис. грн.

Виконано поточний ремонт системи опалення, ліцеїв №5, 6, 7, на загальну суму 364,7 тис. грн.

Відремонтовано актову та спортивну зали ліцею №2 – 363,3 тис. грн.

Виконано капітальний ремонт ресурсної кімнати для особливих дітей в ліцеї №2 – 299,9 тис. грн.

Проведено капітальний ремонт ДНЗ № 5 (ремонт покрівлі, заміна вікон) – 1 млн 283 тис.грн.

Створено та відкрито дві групи в ДНЗ №5 та ДНЗ № 10 – 1 млн. 174 тис. грн.

За рахунок коштів місцевого бюджету виконано:

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Ресурсна кімната для особливих дітей – вчимося жити разом» – 134,9 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Шкільна медіатека в сучасному бібліотечно-інформаційному просторі» – 134,93 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» для закупівлі дидактичних матеріалів, сучасних меблів та комп’ютерної техніки - 291,84тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Сучасний освітній простір – шлях для впровадження STEM-освіти в закладі позашкільної освіти» – 134,3 тис.грн.

Виконано поточний ремонт каналізації ДНЗ № 17 – 14 тис.грн.

Здійснення авторського та технічного нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі ліцею № 7, – 59,3 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» для закупівлі дидактичних матеріалів, музичних інструментів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту – 244,9 тис.грн.

Проведення експертного візуального обстеження будівельних конструкцій гімназії № 3 та ДНЗ №14 – 73,3 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на реалізацію заходів спрямованих на підвищення якості освіти (придбання персональних комп’ютерів) – 75 тис.грн.

Розроблена проєктно-кошторисна документація по капітальному ремонту будівлі ЗОШ № 7 – 160 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на оснащення закладів загальної середньої освіти засобами навчання та обладнанням для кабінетів природничо-математичних предметів на суму 122,1 тис.грн.

Розроблено проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Реконструкція будівлі Первомайської ЗОШ № 5 з прибудовою тамбуру – 70 тис.грн.

Розроблено проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Реконструкція будівлі  Первомайської ЗОШ № 6 з прибудовою тамбуру – 70 тис.грн.

Виконано капітальний ремонт будівлі ЗОШ № 7, на суму – 450 тис.грн.

Проведено поточний ремонт мережі електропостачання в ЗОШ №7 та ЗОШ №5 – 21тис.грн. Виконано поточний ремонт системи централізованого опалення ДЮСШ та міської центральної бібліотеки на суму 86,6 тис.грн.

Проведено поточний ремонт покрівлі ЗОШ №7 – 46,9 тис.грн.

Проведено інвентаризацію та виготовлено технічні паспорти на будівлі, які знаходяться на балансі відділу освіти – 79,3 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Комфортний садок – інвестиція для зростання здорової дитини» – 134,9 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Сучасна пральня в закладі дошкільної освіти – вимоги часу» – 127,7 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету до субвенції з державного бюджету на придбання нового обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти – 415,8 тис.грн.

Проведено коригування проєктно-кошторисної документації по проєкту «Капітальний ремонт покрівлі комунального закладу Первомайський ліцей №7 – 31 тис.грн.

Виконано поточний ремонт покрівлі Первомайського ліцею № 6 – 40,3 тис.грн.

Проведено капітальний ремонт покрівлі ліцею № 7 на суму 100 тис.грн.

Виконано поточний ремонт покрівлі ЗОШ № 4 – 195 тис.грн.

Розроблено проєктно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту будівлі ЗОШ № 5 та ДНЗ № 5 – 24 тис.грн.

Проведено інвентаризацію та виготовлено технічні паспорти на будівлі, які знаходяться на балансі міського відділу освіти – 78,8 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Теплоізоляція трубопроводів тепломережі ЗОШ №5» – 44,7 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту

«Теплоізоляція трубопроводів тепломережі ЗОШ №6» – 44,4 тис. грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Сонечко в віконечко» – 25,4 тис. грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Найкраще дітям» – 87,4 тис. грн.

Проведено поточний ремонт системи опалення  ЗОШ № 5, ЗОШ № 6 та  ЗОШ № 7 на суму 79,5 тис грн.

Виконано поточний ремонт з теплоізоляції трубопроводів на тепломережі ЗОШ №7 – 89 тис грн.

Розроблена проєктно-кошторисна документація по об’єкту «Капітальний ремонт підлог та внутрішнього опорядження спортивної зали Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 на суму – 43 тис. грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Ресурсна кімната – крок до успішного життя в соціумі дітей з інвалідністю» – 134,8 тис. грн.

Виконано капітальний ремонт актової зали ЗОШ № 2 – 299,9 тис. грн.

Розроблена проєктно-кошторисна документація та проведена експертиза по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі ЗОШ №7 на суму – 75 тис. грн.

Фінансування здійснення технічного та авторського нагляду по об’єкту «Капітальний ремонт підлоги  та внутрішнього опорядження спортивної зали

ЗОШ № 2» – 20,3 тис.грн.

Поліпшено матеріальну базу. Покращилась якість освіти.

Місцевий бюджет: 4млн. 591 тис.грн

Залучені кошти: 5 млн.грн.

Облаштування груп дошкільних закладів міста Первомайський необхідними меблями в усіх садках 1 млн 115 тис.грн.

У школи міста передано 40 комп’ютерів, а саме ліцей № 7 отримав 15 комп`ютерів, гімназія № 3 – 15, ліцей № 5 – 10 комп’ютерів на суму 511 тис.грн.

Придбано персональні комп`ютери для ліцею №2 – 171 тис.грн.

Придбано меблі в ліцеї №2 та №5 – 254 тис.грн.

В рамках освітнього проєкту «Нова українська школа» придбані сучасні меблі, комп’ютерне та мультимедійне обладнання, дидактичні матеріали для початкових  класів шкіл міста 1млн. 815 тис.грн.

Проведено оснащення кабінету інклюзивно-ресурсного центру (ліцей №5) – 250 тис.грн, кабінету біології гімназії №3 – 407,1 тис.грн

Придбано  комп’ютерне та мультимедійне обладнання, меблі для ресурсної кімнати і медіатеки ліцею №5 – 299,9 тис. грн.

Комплект цифрового вимірювального комплексу, комп’ютерне обладнання та меблі для кабінету біології в ліцей №5 – 137,6 тис. грн.

Комплект цифрового вимірювального комплексу, комп’ютерне обладнання та меблі для кабінету біології в ліцей №6 – 239,9 тис. грн.

Комплект цифрового вимірювального комплексу, комп’ютерне обладнання та меблі для кабінету фізики в ліцей №7 – 238,3 тис. грн.

Комп’ютерне та мультимедійне обладнання для ліцею №6  на суму 249,9 тис. грн.

Медіотека ліцей №6 – 299,8 тис.грн.

Забезпечено доступ до Інтернету ліцеїв № 2, 3, 5, 6, 7 – 493,4 тис. грн.

Облаштовано рекреаційну зону початкової школи ліцею № 7 «Лаундж-зона». Це доповнило стандартні шкільні приміщення сучасними елементами та зручними сучасними меблями. Також на території ліцею створено зону відпочинку, де були встановлені нові лавки та урни 100 тис.грн.

В ДНЗ №17 реалізується проєкт «Комфортний садок – інвестиція для зростання здорової дитини» 299,8 тис. грн.

В ДНЗ №10 обладнано сучасну пральну 283,9 тис. грн.

Реалізовано проєкт зі створення сучасного освітнього простору з впровадженням STEM-освіти в будинку дитячої та юнацької творчості 298,6 тис. грн.

В освітню галузь інвестовано більше 50 млн. грн.

Зроблено ремонти: (більше 40 млн. грн.)

Із них: місцевий бюджет більше 6 млн. грн.

залучені кошти: більше 30 млн.грн.

 

Не словом, а ділом! - Микола БАКШЕЄВ.

 

Далі буде...

Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Альбом: Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: ОСВІТА
Переглядів: 687
Дата публікації: 11:18 05.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>