Про НЕзмінені тарифи на виконання робіт КП «Жилсервіс»
Про НЕзмінені тарифи на виконання робіт КП «Жилсервіс»

Про НЕзмінені тарифи на виконання робіт КП «Жилсервіс»

З метою заперечення передвиборчого міфу про збільшення «комуналки», інформація про що пройшла в різних джерелах комунікації, АПЕЛЮЄМО:

Офіційні тарифи на послуги КП «Жилсервіс» були затверджені,  починаючи з березня 2019, закінчуючи березнем 2020 року,  а саме:

З березня 2019 року Первомайською міською радою було оголошено  конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків у м.Первомайський Харківської області.

Відповідно до рішення Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області  від 15.03.2019 року № 48 «Про призначення управителя багатоквартирних будинків у м.Первомайський Харківської області», КП «Жилсервіс» визначили переможцем конкурсу та управителем багатоквартирних будинків у м.Первомайський. Тим же рішенням було визначено ціну послуг з обслуговування багатоквартирних будинків, яка діє з 1 квітня 2019 року. 

         Відповідно до рішення Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області від 04.03.2020 року №48 «Про результати конкурсу з визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами в м.Первомайський», у лютому 2020 року було проведено конкурс з вивезення побутових відходів. КП «Жилсервіс» стало переможцем конкурсу, відповідно до затвердженого цим же рішенням протоколу конкурсної комісії.

Рішенням Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області від  23.10.2019 року №208  було встановлено тариф на послуги з поводження з твердими побутовими відходами, який діє з 1 грудня 2019 року.

Інших змін в тарифі на комунальні послуги КП «Жилсервіс» не було!

Закликаємо всіх довіряти лише перевіреним фактам!

Переглядів: 908
Дата публікації: 15:08 08.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>