Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: СФЕРА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА
Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п\

Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: СФЕРА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА

«Ми почали реформи в комунальній сфері. Головна мета – це припинити неефективне та нецільове використання бюджетних коштів, зробити діяльність комунальних підприємств фінансово рентабельними та спроможними». Микола БАКШЕЄВ.

 


За рахунок місцевого бюджету було придбано необхідну техніку для ремонту доріг для КП «Жилсервіс», а саме:


– спільно з Ржавчицькою та Грушинською сільрадами придбано рециклер асфальтобетону;

– за кошти підприємців міста придбано обладнання для інфрачервоного ремонту асфальту, що дало можливість оперативного ремонту дорожнього покриття.


На ремонт та утримання доріг з місцевого бюджету за п’ять років було виділено близько 11 млн. грн.


Також отримано субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку: «Реконструкція автомобільних доріг загального користування місцевого значення, частини автомобільної дороги від перехрестя проспект  40 років Перемоги / вул.Харківська до перехрестя проспект 40 років Перемоги / вул.Космонавта Комарова, м.Первомайський» – 548,70тис грн.

Співфінансування з місцевого бюджету на реконструкцію автомобільних доріг загального користування місцевого значення, частини автомобільної дороги від перехрестя проспект 40 років Перемоги / вул.Харківська до перехрестя проспект 40 років Перемоги / вул.Космонавта Комарова, м.Первомайський – 16,5 тис.грн.,

Авторський та технічний нагляд – 42,5тис.грн.



Розробка проєктно-кошторисної документації, проходження експертизи кошторису та технагляд по об’єкту «Капітальний ремонт автомобільної дороги по вул.Світанкова, м.Первомайський» – 35,21тис.грн.

Виконано «Капітальний ремонт дорожнього покриття з елементами благоустрою по вул.Миру, вул.Харківська м.Первомайський, Харківської області» на загальну суму 11 млн. 600тис. грн., в тому числі за рахунок співфінансування з місцевого бюджету на суму 350тис. грн.


Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Пішохідні переходи пандусного типу – безпека та доступність мешканців міста» на суму 133,2 тис. грн.


Розробка проєктно-кошторисної документації, проходження експертизи та технічний нагляд  по об’єкту «Капітальний ремонт покриття проспекту 40 років Перемоги міста Первомайський» – 55 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Кращі дороги-добробут Первомайщини» – 209 тис.грн.

 


Ми оновили автопарк комунальних підприємств:

 

За рахунок обласного бюджету було придбано 2 нових сміттєвози, для вивезення сміття з контейнерних майданчиків – 4 млн. 500 тис.грн, та  каналопромивний автомобіль для очищення каналізаційних та водостічних труб і ліквідації засмічення в каналізаційних системах – 2 млн. 872 тис.грн.


  За рахунок місцевого бюджету придбано:

•  Багатофункціональний екскаватор-навантажувач JCB – 2 млн 388 тис.грн.

•  Трактор Білорусь 82,1 – 457,9 тис.грн.

•  Трактор МТЗ-82,1 – 494 тис.грн.

•  Розкидувач дорожніх сумішей – 178тис. грн.

•  Рециклер асфальтобетону – 620 тис.грн.

•  Автономний подрібнювач гілок – 120 тис. грн.

•  Трицикл MUSTANG – 52 тис.грн.


ПРИДБАНЕ ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ:

Бензопила MS 661,50см – 25,8 тис. грн.

• Бензопила STIHL MS-260 – 12 тис. грн.

• Мотокоса FS, ніж 300-3- 19,1 тис. грн.

• Швонарізник COSTA – 48,9 тис. грн.

• Віброплита COSTA – 33,9 тис. грн.

• Мотоножиці садові – 14,6 тис. грн.

• 2 од. оприскувач SR-430 – 21,8 тис. грн.

• Ківш планувальний – 30 тис. грн.

• Косарка навісна – 76 тис. грн.

• Бензогенератор – 11 тис. грн.

• Відбійний молоток – 4 тис. грн.

• 2 од. Щітка дорожня КНО – 53,2 тис. грн.

• Обладнання  фрезерне ФД-567 – 198,9 тис. грн.

• Повітродувка Oleo –Mak BV 270ВР – 9 тис. грн.

• Відвал для встановлення на сміттевіз МАЗ 5340 – 134 тис. грн.

• 2 од. мотокоса STIHL FS450 – 43,4 тис. грн.

• Мотокоса STIHL FS450,диск 225-24 долото – 21,7 тис. грн.

• Відвал тракторний сніговий (2 шт.) – 52,8 тис. грн.

• Відвал поворотний тракторний – 25 тис. грн.

• Подрібнювач гілок АМ-120БД-К – 107 тис. грн.


НА ВИКОНАННЯ ПРОГРАМ БУЛО ЗРОБЛЕНО НАСТУПНЕ:

Виконано капітальні ремонти житлового фонду. Виготовлено проєктну документацію на суму 224,2 тис.грн.

•Проведено капітальний ремонт ліфтів на суму 2млн. 834 тис.грн.

З місцевого бюджету в рамках конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» профінансовано проєкти з капітального ремонту покрівель житлових будинків №№20,27, 29, 77, 78 мікрорайону 1/2 в місті Первомайський на загальну суму 450 тис. грн.


В місті створені та діяли/діють наступні бюджетні програми у сфері ЖКГ:

Програма ремонту багатоквартирних житлових будинків міста Первомайський  2018-2019 роки;

Програма сприяння створенню та діяльності органів самоорганізації населення (ОСН) на території міста Первомайський на 2016-2020 роки;

Програма розвитку інфраструктури старої частини м. Первомайський на 2018-2020 роки;


 


Програма стимулювання створення та розвитку об’єднань співвласників  багатоквартирних будинків м.Первомайський. Саме така форма господарювання відповідає вимогам часу і сприяє більш ефективному використанню й обслуговуванню існуючого житлового фонду.  З прийняттям нами програми фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у місті Первомайський з’явилось перше ОСББ «БУДИНОК ДЕСЯТЬ»,  якому з міського бюджету було виділено кошти на підвищення енергоефективності будинку. Кошти в розмірі 20% від вартості енергоефективного обладнання були перераховані на компенсацію кредиту. Наразі, з урахуванням компенсації з міського бюджету, сплачено дві третини від суми кредиту.


ДАЛІ БУДЕ...

 

 

Переглядів: 579
Дата публікації: 10:20 09.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>