Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: КОМФОРТ ТА БЕЗПЕКА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ
Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п\

Продовжуємо звітувати про те, що зроблено у місті під керівництвом Миколи Бакшеєва за п'ять років: КОМФОРТ ТА БЕЗПЕКА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Микола Бакшеєв: «Перш за все, ми приділяли пріоритетну увагу розвитку міської інфраструктури, яка не оновлювалася стратегічно і системно десятками років. Ми проводили модернізацію інфраструктури Первомайського. Залучали людей, у яких є бачення системного розвитку міста та команди, у яких є воля на такі перетворення. Ми зробили все можливе, аби кожен житель міста постійно відчував зміни на краще».

Ми дбаємо про належні умови для проживання всіх первомайців.

В рамках цього виконано: Розробка проєкту реконструкції перехрестя вул.Харківська – вул.Соборна в м.Первомайський – 50 тис.грн.


Розробка проєкту реконструкції перехрестя просп. 40 років Перемоги вул.Харківська в м.Первомайський – 40 тис.грн.

Розробка проєкту реконструкції перехрестя просп. 40 років Перемоги вул.Космонавта Комарова в м.Первомайський – 40 тис.грн.



Розробка проєкту «Технічне переоснащення системи теплопостачання приміщень будівлі Первомайського виконавчого комітету з установкою модульної котельні з твердопаливними котлами загальною потужністю 350 кВт біля будівлі виконавчого комітету м.Первомайський Харківської обл.» – 42 тис.грн.

Розробка проєкту «Технічне переоснащення системи теплопостачання приміщень Палацу культури «Хімік» з установкою модульної котельні з твердопаливними котлами загальною потужністю 800 кВт біля будівлі Палацу культури «Хімік» м.Первомайський Харківської обл.» – 42 тис.грн.


Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Світло на моїй вулиці» – 46,2 тис.грн.


Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Реконструкція зовнішнього освітлення по вул.Кільцева» – 76, 8 тис.грн.

Поточний ремонт даху великої зали будівлі міськвиконкому – 199,8 тис.грн.



Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Перша громадська вбиральня» – 132,9 тис.грн.



Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Сортуй свідомо культура поводження з відходами в місті» – 134,9 тис.грн.

Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Крізь темряву до світла» – 134,5 тис.грн.



Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Реконструкція зовнішнього освітлення по вулиці Космонавта Комарова» – 134,5 тис.грн.



Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Вулицями нашого міста» – 135 тис.грн.



Співфінансування з місцевого бюджету переможцю конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє» проєкту «Друга громадська вбиральня» – 132,9 тис.грн.

Очищення зливової каналізації від вул.Кіндратьєва до К16 по вул.Єдності через 1/2 м-ну на суму – 199 тис. грн.

Очищення зливової каналізації по вул.Космонавта Комарова за пр.40 років Перемоги (КП «Жилсервіс) – 100 тис.грн.

Виконані інженерно-вишукувальні роботи «Інженерно-геодезичні, інженерно-геологічні вишукування та інструментальне обстеження об’єктів для розробки проєкту «Реконструкція повітродувної станції та аеротенків каналізаційних очисних споруд м.Первомайський» на суму 139 тис.грн.



Відшкодування витрат на ремонтно-відновлювані  роботи ПКВУВКГ – 70 тис.грн. Проведено ремонт головного каналізаційного колектору – 9 млн. грн.

Поточна інвентаризація об’єктів нерухомості ПКВУВКГ 40 тис.грн.

Проведення експертного обстеження, технічного діагностування, огляд та вимірювання обладнання підвищеної небезпеки (ПКП «Тепломережі»)  130 тис.грн. Оренда техніки для виконання земляних робіт для усунення аварійної ситуації на колекторі перехрестя просп. 40 років Перемоги – вул. Космонавта Комарова та перехрестя просп. 40 років Перемоги – вул. Харківська – 199 тис.грн.



Також розпочаті роботи з відновлення дорожнього покриття за допомогою нового рециклеру асфальтобетону, який придбано в рамках співробітництва громад за співфінансуванням обласної ради, Ржавчицької та Грушинської селищних рад.



Облаштовано три пішохідні переходи пандусного типу на суму 295,7 тис.грн., що зменшило кількість дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів.



За кошти державного бюджету в місті Первомайський виконується реконструкція перехрестя по проспекту 40 років Перемоги вулиця Харківська.Це один з перших проєктів з організації кругового руху на перехресті не тільки в місті Первомайський, а й в області. Перехрестя є частиною дороги  Мерефа-Павлоград  з великим транспортним навантаженням, тому реалізація проєкту сприятиме покращенню пропускної здатності перехрестя, зниженню аварійності та зниженню викидів СО2. Для зручності та безпеки городян було частково переоснащено зовнішнє освітлення міста. Сучасні led-світильники встановлено на вулицях Роза, Олексіївська, Кільцева.



По вулиці Комарова було замінено один кілометр повітряної лінії, при цьому демонтовано 28 аварійних опор та встановлено нові опори з економічними світлодіодними енергозберігаючими світильниками на суму 298,5 тис.грн. Це підвищило безпеку й комфорт руху транспорту та пішоходів і надало одній з центральних вулиць міста більш сучасного вигляду.



Встановлено сучасне світлодіодне освітлення на двох пішохідних переходах 4-го м-ну по пр-ту 40 років Перемоги та вуличні ліхтарі на сонячних батареях між четвертим та шостим мікрорайонами.


Ми дбаємо і про комфортний відпочинок мешканців.

В місті розпочала роботу перша громадська вбиральня. Зараз проводяться роботи по облаштуванню другої громадської вбиральні в ПК «Хімік». Для зручності мешканців в місті встановлено нові урни для сміття та лавки. Висаджено декоративні дерева, значна частина з яких закуплена виключно за спонсорські кошти.



Нашою командою було започатковано акцію «Чисте місто 2020», на проведення якої було виділено кошти на закупівлю будівельних матеріалів. Первомайці фарбували, прибирали, ремонтовували. А ще це надихнуло їх на творчість. Мешканці почали розмальовувати свої під’їзди та створювати різні композиції ззовні та в середині своїх будинків. Наразі в місті вже більше 60 таких малюнків.



На в’їзді до міста встановлено нову стелу. В Первомайському з’явились сучасні  вказівники з назвами вулиць, корисних та цікавих об’єктів.



Став улюбленим місцем відпочинку наш міський парк. Наразі зміни у ньому стали очевидними. Ми залучили громаду до співпраці. В розбудову парку інвестовано з різних джерел 645 тис. грн. Прокладено систему поливу, доріжки вимощено тротуарною плиткою, встановлені сміттєві урни, лавочки та ліхтарі, висаджені зелені насадження та квіти. Місто стає мальовничим та туристично привабливим!



Микола Бакшеєв: «Ми прагнемо, аби наше місто було чистим, красивим, комфортним».


Стосовно втілення в життя ще одного з пунктів моєї минулої передвиборчої програми щодо поводження з відходами, а саме: «Благоустроить места для мусорных контейнеров, увеличив их количество и частоту выемки мусора, где она недостаточна», інформую:

В рамках цього придбані два нових сміттєвоза (кошти обласного екологічного фонду),впроваджено пілотний проєкт з роздільного збору відходів. Для цього в місті обладнали 9 майданчиків, де встановили 125 нових контейнерів для роздільного збирання твердих побутових відходів. На виготовлення схеми санітарної очистки міста, придбання сміттєвих контейнерів та обладнання майданчиків для розміщення контейнерів проведено видатки на суму 428,4 тис.грн.



Розроблена та затвердження програма поводження з відходами.

Закриті вигрібні ями на п’ятій ділянці, впроваджено вивезення сміття за розкладом.



Ми працюємо над тим, щоб Первомайський був безпечним містом!

Проєкт «Безпечне місто» було започатковано за ініціативи міського голови  Миколи Бакшеєва ще в 2016 році. Тоді в місті з’явились перші 30 камер відеоспостереження. Протягом декількох років проєкт мав продовження та розвиток за рахунок різних джерел фінансування.



 

 

 

 

 

 

 

 

 


На сьогоднішній день в місті встановлено та працює близько 90 камер відеоспостереження.



Створено моніторинговий центр, для якого закуплено та встановлено технічне обладнання. Загалом в безпеку первомайців інвестовано близько 800 тис.грн.




Ми відкрили сучасний комфортабельний центр надання адміністративних послуг, який відповідає всім європейським стандартам



Без черг, доступні послуги та європейська якість обслуговування – все це про наш ЦНАП.

Модернізований центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) розпочав свою роботу з червня 2016. Основні принципи його функціонування «єдине вікно» та «прозорий офіс». Серед інших пріоритетів роботи ЦНАПу, вагомим є комфорт первомайців та гостей міста. В приміщенні зробили капітальний ремонт на суму близько 600 тис.грн. За ці кошти замінили електропроводку та сантехніку, встановили нову систему опалення,  старі вікна та двері замінили на енергоефективні.



Центр облаштували сучасною комп’ютерною технікою, офісним обладнанням та новими меблями на суму близько 300 тис.грн.

Для зручності користування його було оснащено сучасною системою керування чергою, встановлено термінал для оплати платних послуг центру, безпосередньо у приміщенні ЦНАПу, а також створені зручні та комфортні умови, як для роботи, так і для користування центром. Є тут  облаштовані зони очікування, дитячий куточок, забезпечено безбар’єрний доступ для людей з інвалідністю, встановлено пеленальний столик тощо.



Сьогодні ЦНАП надає 251 послугу.  За допомогою кейсу «Мобільний офіс» організовано обслуговування громадян вдома.

З березня цього року запроваджені послуги соціальної сфери.

На облаштування належного ЦНАПу ми інвестували 1 млн. 051 тис.грн.  з місцевого бюджету. Також нам вдалося залучити спонсорську підтримку від наших іноземних партнерів.



«Створення сучасного ЦНАПу було пріоритетним напрямком нашої роботи. Тепер жителі нашої громади  отримують якісні адміністративні послуги. З кожним днем ми будемо збільшувати кількість послуг та їх спектр. Сьогодні можна впевнено сказати, що нам вдалося створити ЦНАП сучасного зразка»

Микола БАКШЕЄВ.


Далі буде...

Переглядів: 738
Дата публікації: 15:15 20.10.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>