Привітання Первомайському міському голові Миколі Миколайовичу Бакшеєву з Днем народження!
Привітання Первомайському міському голові Миколі Миколайовичу Бакшеєву з Днем народження!

Привітання Первомайському міському голові Миколі Миколайовичу Бакшеєву з Днем народження!

13 грудня - День народження у Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва!

Шановний Миколо Миколайовичу!

Прийміть найщиріші привітання від усього колективу міської ради. Ми хочемо, щоб в цей день Ви ще раз оцінили, як багато Ви вже досягли! Ми бажаємо Вам так само наполегливо і швидко йти до нових цілей і хочемо, щоб Ви знали, що завжди можете розраховувати на нашу допомогу та підтримку! Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Залишайтесь міцним, як справжня кава, і мудрим, як справжній філософ.

Бажаємо Вам, Микола Миколайович, успішної діяльності в управлінні нашим містом!Очолювати місто – неймовірно відповідально. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Впевнені, Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності, сил духу  і енергії вистачить для втілення в життя всіх планів. Адже у Вас є розуміння і підтримка Ваших виборців – жителів громади, є надійний колектив однодумців і величезне бажання працювати для м. Первомайський. Тож бажаємо, щоб здійснювались Ваші мрії, втілювались в життя плани та ідеї, а успіх та процвітання стали постійними супутниками усіх починань!

 

З повагою,

Первомайська міська рада,

Виконавчий комітет

Переглядів: 863
Дата публікації: 08:35 13.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>