V Міжнародний Форум практиків партиципації
V Міжнародний Форум практиків партиципації

V Міжнародний Форум практиків партиципації

Три дні Форуму, який відбувся 11-13 листопада 2020 року, були присвячені обговоренню можливостей адаптації партиципативних інструментів врядування до нових викликів

До участі у форумі долучились експерти з Великої Британії, Польщі, Грузії, США та Португалії, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Від Первомайської міської ради участь у форумі взяли секретар міської Сергій Чемшит та перший заступник міського голови Антон Орєхов, які були спікерами з питання залучення соціально незахищеної категорії громадян до участі у Громадському бюджеті.

Кожен день заходу був присвячений окремому питанню:

- як зберегти демократію в період карантину
- як будувати довіру через партиципацію
- партиципація в дії – відкриті дискусії.

Говорили про те, як пандемія змінила партиципацію, про гендерну рівність та соціальну інклюзію під час партиципації, а також про виклики та досягнення партиципації.

У мікрогрупах обговорили залученість жителів на всіх етапах бюджетного процесу та поширення партиципації у різних сферах.
Всі мали змогу під час кожної сесії активно долучатися до дискусій, задаючи запитання та презентуючи свій досвід.

Переглядів: 434
Дата публікації: 10:51 17.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>