Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади

Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади

Сьогодні міський голова отримав згоду депутатського корпусу міської ради на затвердження заступників міського голови, керуючої справами, а сільські населені пункти отримали старост

Сьогодні, 17 грудня 2020 року, на позачерговій 2 сесії  Первомайської міської ради 8 скликання було розглянуто декілька важливих кадрових питань.

Першим, відповідно до порядку денного сесії, було розглянуто питання «Про затвердження  старости сіл Грушине, Високе, Калинівка, Караченців, Кашпурівка, Маслівка». Минулого разу депутатами міської ради було запропоновано питання відповідно до кандидата на посаду старости вищезазначених сіл обговорити безпосередньо з жителями населених пунктів.

Почувши таку пропозицію, врахувавши небезпеку публічних зборів під час захворювання на Covid-19, ініціативна група населених пунктів провела адресний збір підписів серед жителів в підтримку Олександра Миколайовича Гавшина на посаду старости сіл (колишнього сільського голови). Загалом було зібрано 415 підписів. с.Грушине – 199, с.Караченців – 35, с.Кашпурівка – 43, с.Маслівка – 55, с.Високе – 46, с.Калинівка – 37. Після збору підписів, жителі направили колективне звернення до депутатів Первомайської міської ради 8 скликання, долучивши до нього підписи, на підтримку кандидата на старосту сіл Грушине, Високе, Калинівка, Караченців, Кашпурівка, Маслівка Олександра Гавшина.

Розглянувши відповідне звернення на засідання міської ради, більшістю голосів депутатів, було підтримано кандидатуру Олександра Гавшина на посаду старости зазначених сіл  (населені пункти колишньої Грушинської сільської ради).

Також не менш важливим кадровим  питанням став розгляд призначення заступників Первомайського міського голови.  З  питання «Про затвердження на посади першого заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету Первомайської міської ради.»  доповів міський голова Микола Бакшеєв. Він, відповідно до законодавства та штатного розпису, виніс кандидатури на посаду своїх заступників, розподіливши їх наступним чином:

Орєхов Антон Володимирович – перший заступник Первомайського міського голови;

Харченко Ніна Петрівна – заступник голови з питань діяльності виконавчих органів;

Бомко Ірина Володимирівна – заступник голови питань діяльності виконавчих органів;

Орлова Тетяна Сергіївна – керуючий справами виконавчого комітету Первомайської міської ради.

Кожен з кандидатів мав змогу особисто розповісти про себе.

Всі кандидати мають достатній досвід роботи на відповідних посадах, високий рівень освіти та досвіду публічної й адміністративної роботи та багато планів щодо розвитку Первомайської міської громади.

З цього питання виступили голови фракцій «Опозиційна Платформа - За життя»  Володимир Павленко та «Блок Кернеса — Успішний Харків!»  - Віктор Намчук. Вони закликали свої фракції одноголосно підтримати такий склад заступників міського голови та поділились приємними враженнями про спільні роки роботи з Іриною Бомко у якості заступника голови райдержадміністрації.

Відповідне питання було підтримано депутатами майже одноголосно. Винятком став лише один голос Ніни Павленко, яка «утрималась» від голосування.

Таким чином, відсьогодні Первомайська міська громада має більшість керуючого складу Первомайської міської ради та два призначених старости в закріплених територіях, що увійшли до її складу.

Нагадаємо, наразі залишається вакантною посада секретаря Первомайської міської ради.

Також на початку тижня більшістю голосів міської ради було прийняте рішення "Про затвердження старости сіл Ржавчик та Радомислівка", якою стала колишній  Ржавчицький сільський голова Юлія Панкратова.

Вітаємо всіх новопризначених керівників з набуттям нових повноважень.

Бажаємо наснаги та реалізації планів заради розвитку нашої громади.

 

 

Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Альбом: Актуальні кадрові питання Первомайської міської громади
Переглядів: 1076
Дата публікації: 16:29 17.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>