Вітання міського голови Миколи Бакшеєва до Дня працівників органів РАЦСу
Вітання міського голови Миколи Бакшеєва до Дня працівників органів РАЦСу

Вітання міського голови Миколи Бакшеєва до Дня працівників органів РАЦСу

Щорічно 18 грудня професійне свято відзначають працівники органів реєстрації актів цивільного стану

Шановні працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Це  свято було створене, щоб підкреслити вагомість людей, які займаються важливою працею – записом актів громадянського стану.  Переважна більшість з нас, якщо не сказати, що практично всі, хоча б кілька разів у своєму житті відвідували вказану установу. 

Нині органи РАЦСу переживають кардинальні зміни, перетворюючись на сучасну структуру, яка надає українцям комфортні сервіси.

Бажаю наснаги у подальших реформах та запровадженні новацій, які зроблять сервіси РАЦСу ще зручнішими. А кожному працівнику  зичу успіхів в роботі, добробуту та затишку в оселях.

З повагою Микола Бакшеєв

Переглядів: 437
Дата публікації: 08:06 18.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>