Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем Святого Миколая
Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем Святого Миколая

Вітання міського голови Миколи Бакшеєва з Днем Святого Миколая

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року

Дорогі наші, любі діти! Шановні жителі Первомайської громади!

Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. 

У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем. 

 Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого. 

Нехай цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Нехай Святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! 

З повагою Микола Бакшеєв

Переглядів: 547
Дата публікації: 13:53 18.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>