Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Відбулась завершальна у 2020 році сесія

Відбулась завершальна у 2020 році сесія

В передостанній день року, 30 грудня, відбулась позачергова четверта сесія 8 скликання

Роботі сесії передувало спільне засідання постійних комісій, на якому депутати опрацювали питання, включені до порядку денного пленарного засідання та обмінялися інформацією і думками.

Проводив сесію міський голова Микола Бакшеєв.

Засідання було розпочато з дуже важливих для громади питань в освітній галузі. Доповідачем   виступила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Харченко. Депутати позитивно проголосували за  реорганізацію шляхом приєднання Первомайського районного інклюзивно – ресурсного центру до комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Первомайської міської ради. Потім надали  згоду  на  прийняття закладів освіти, які діють на території Ржавчицької, Грушинської сільських рад, засновником  яких була Первомайська районна державна адміністрація, до  комунальної    власності Первомайської міської  територіальної  громади. 

Своїм рішенням депутати внесли зміни та доповнення до Програми розвитку охорони здоров’я населення  м. Первомайський на вторинному рівні на наступні два роки. З цього питання доповідала новопризначений заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Бомко.

В програму додали пункт про підвищення кваліфікації медичних працівників в частині вивчення сучасних методів діагностики, лікування, профілактичних заходів  хворих з хірургічною патологією, а також набуття ними досвіду сучасним методикам міні інвазівних технологій, удосконалення методів хірургічного втручання із застосуванням в практику новітніх технологій та обладнання.

На оплату семінарів, вебінарів, курсів з підвищення кваліфікації медичних працівників ЦРЛ заплановано витратити 250 тис.грн.

Також будуть залучатись на договірних засадах лікарі-хірурги, генікологи, наукові співробітники, професорсько-викладацький склад Харківського національного медичного університету для передачі сучасного досвіду та методів роботи в галузі медицини. На фінансування цих заходів у 2021 році передбачено 286,9 тис.грн.

Далі було розглянуто блок майнових питань, з яких доповів перший заступник міського голови Антон Орєхов. Рішенням сесії були внесені зміни до переліку об’єктів комунальної власності, які можуть бути передані в оренду  в 2021 році.

Депутати прийняли рішення про передачу майна  спільної власності територіальних громад сіл Первомайського району до комунальної власності територіальної громади міста Первомайський та на баланс бюджетних установ та комунальних підприємств міста. Крім цього було передано транспортні засоби із спільної власності територіальних громад сіл до комунальної власності громади міста  та на баланс КНП «Первомайський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На сесії затвердили нову структуру Комунальної установи Первомайський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», передали житлову квартиру, яка є соціальним житлом, з балансу виконавчого комітету на баланс КП «Жилсервіс» та ін.

Сесія пройшла з конструктивним розглядом майже усіх запланованих питань.

По завершенні засідання міський голова Микола Бакшеєв привітав всіх з новорічно-різдвяними святами.

Первомайська міська рада та виконавчий комітет також вітають депутатський корпус:

«Шановні депутати! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для  своєї громади. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, злагодженої  праці.

Нехай же Новий, 2021 рік, буде щедрим на цікаві плани,   творчі успіхи, принесе із собою нові перемоги, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя вам та вашим родинам!».

Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Альбом: Відбулась завершальна у 2020 році сесія
Переглядів: 799
Дата публікації: 15:53 30.12.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>