Проблеми двірників владу турбують!
Проблеми двірників владу турбують!

Проблеми двірників владу турбують!

Команда міського голови завжди турбувалась питанням порядку в місті. Для цього реалізовувались безліч проєктів, серед яких «Чисте місто», «Чисте довкілля», «Посади дерево», «Подаруй місту квітку», інші. В них брали участь і посадовці, і працівники комунальних підприємств, і громадськість.

Вкрай важливою є щоденна підтримка чистоти на всій території громади. І цим займаються працівники комунального підприємства КП «Жилсервіс». До яких, звичайно, є питання та зауваження від мешканців міської громади. Але у них є свої складнощі і потреби.

Для того, щоб  з’ясувати їх, було організовано робочу зустріч з двірниками, яка відбулась 10 лютого 2021 року у приміщенні КП «Жилсервіс».  В ній взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Харченко, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю та благоустрою території Первомайської міської ради Руслан Коваленко, начальник дільниці з благоустрою міста КП «Жилсервіс» Альона Новикова, майстер з утримання прибудинкової території КП «Жилсервіс» Ольга Аврахова, двірники міста.

Зустріч проходила у формі діалогу, говорили про потреби працівників, організацію та умови їх роботи. З самого початку Ніна Харченко подякувала двірникам за їх кропітку працю, зауважила, що від їхньої щоденної роботи   залежить, яким буде обличчя міста. Звернула увагу й на недоліки  в роботі двірників, на матеріальне забезпечення.

Начальником відділу державного архітектурно-будівельного контролю та благоустрою території Первомайської міської ради Русланом Коваленко, для оперативного реагування на порушення у сфері благоустрою, було запропоновано тісну співпрацю. Він підкреслив, що це значно  полегшить роботу двірників та теж вплине на чистоту міста. Посадові особи відділу в тісній співпраці з двірниками зможуть швидше виявляти порушників та складати на них адміністративні протоколи.

Двірникам передали особисті контакти посадовців для оперативного зв’язку задля покращення роботи з благоустрою міста. Обговорили робочу інструкцію та ознайомили зі змінами в ній, які покликані покращити їх роботу.

Такі  зустрічі та виявлення потреб, як наслідок, оперативне реагування з боку всіх відповідальних осіб, покращить стан роботи у сфері благоустрою міста.

Альбом: Проблеми двірників владу турбують!
Альбом: Проблеми двірників владу турбують!
Альбом: Проблеми двірників владу турбують!
Переглядів: 610
Дата публікації: 09:35 17.02.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>