Звіт відділу культури і туризму
Звіт відділу культури і туризму

Звіт відділу культури і туризму

Про проведену роботу за період з 12.04 по 16.04.2021 року

З 12 по 16 квітня 2021 року комунальним закладом «ПМПК «Хімік»» була проведена наступна робота:

- навколо ПК «Хімік» проведено два суботники – прибрано територію між ПК «Хімік» і вулицею Єдності до ресторану «Помєстьє», а також за тильним боком ПК «Хімік» від «Помєстья» до четвертого мікрорайону;

- у  новому просторому приміщенні для Народного театру «Сучасник» триває ремонт, наразі відбувається фарбування стін;

- у кабінеті №4, майбутній репетиційній кімнаті вокальної студії «Million voices», триває оздоблення стелі,

- на великій сцені триває запис відеовиступів до вокального онлайн-конкурсу до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС.

            В КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» з 05.04.2021 року освітній процес проходить в дистанційному режимі.

            Фортепіанний дует у складі Олени Усіченко та Ольги Вакуленко КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» брали участь у І Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі вокального та інструментального мистецтва "Музична імперія" (м.Дніпро) та посів 2 місце.

            Учень музичного відділення КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» Клев'ядо Денис (викладач Ольга ВАКУЛЕНКО) став  дипломантом  Відкритого конкурсу академічного мистецтва "Art-Freedom".

            Учениця музичного відділення КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» Литвин Уляна (викладач Лариса КОРНЄЄВА) стала лауреатом II ступеню  в Online фестивалі «Talents of the 21st century» 2020» (2021 р., Республіка Болгарія).

            03 квітня 2021 року у Великій залі Харківської обласної філармонії відбувся концерт викладачів мистецьких шкіл Харківщини «Весняний подарунок Слобожанщини». Фортепіанний дует у складі викладачів Тетяни ТРОФИМОВОЇ, Наталі ЄВДОКИМОВОЇ брав участь у цьому заході.

            Працівниками КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» проводиться робота щодо прибирання прилеглої території.

            З 16 квітня 2021 року на 2 поверсі Первомайської міської ради презентовано виставку дитячих малюнків учнів художнього відділу до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

         Бібліотеки міської ЦБС не обслуговують користувачів, але ведеться робота з книжковим фондом, каталогами. Готуються нові відеопрезентації книг, оформлюються книжкові виставки, відбираються зношені книги до виключення з фондів, облаштовується прилегла територія.

В Первомайському краєзнавчому музеї в музично-театральній вітальні продовжується реекспозиція: оновлення, доповнення і монтаж нових експозицій. Також ведеться підготовка відеопроєкта «Первомайщина промислова».

         Грушинським СБК проведено наступну роботу:

-танцювальний вечір для молоді;

-  доопрацьовано   стенд про роботу  Грушинського СБК;

-  підготовлено фото-зону  до Великодня.

Ржавчицьким СБК  проводилась робота по наведенню ладу  у   костюмерній- перегляд стану  костюмів. Також  розроблено сценарії до відзначення Дня примирення та Дня  Перемоги.

Систематично проводиться санітарна обробка приміщення будинків культури.

Начальник відділу культури  і туризму           Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Переглядів: 464
Дата публікації: 10:30 16.04.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>