Звіт відділу культури і туризму
Звіт відділу культури і туризму

Звіт відділу культури і туризму

Про проведену роботу за період з 19.04-23.04.2021 р.

*   З 16 по 22 квітня 2021 року  комунальним закладом «ПМПК «Хімік»» була проведена наступна робота:

-  в майбутньому – новому просторому приміщення для Народного театру «Сучасник», триває ремонт, наразі пофарбовано стіни, триває монтаж світильників і заміна битого скла у вікнах, також розпочата підготовка до фарбування стін зовні;

- у кабінеті №4, майбутній репетиційній кімнаті вокальної студії «Million voices», завершується оздоблення стелі;

- на стелі коридору першого поверху відремонтовані світильники та замінені лампи на енергозберігаючі;

- відбулась зйомка та триває монтаж відеокліпу до 35-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС;

- відремонтовано та доповнено велоінсталяцію після акту вандалізму.

 * В КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» з 19.04.2021 року освітній процес проходить в змішаному режимі.

            Учні музичного відділення КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» стали  переможцями у II Міжнародному фестивалі-конкурсі "Веселкова мрія" (м.Сокаль, Львівська область):

Туча Вероніка - 3 місце (викладач Ірина МУНТЯН);

Орлова Дарина - 2 місце (викладач Ірина МУНТЯН);

Ансамбль народної пісні "Дивоцвіт"- 1 місце (кер.Ірина МУНТЯН, концертмейстер Світлана ЧЕСНИЧЕНКО).

            Ансамбль скрипалів «Гармонія» КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» (кер. Тамара ПАШКОВА, концертмейстер Тетяна ТРОФИМОВА) брав участь у Міжнародному конкурсі "Spring Symphony" (Чеська республіка) та посів 3 місце.

* Протягом тижня бібліотечними працівниками міста було здійснено виїзд до Сиваської бібліотеки-філїї та Грушинської сільської бібліотеки з метою надання методичної  допомоги  у плануванні роботи, у відборі застарілої та зношеної літератури, надання рекомендацій з питань складання актів на списання.

* В Ржавчицькій сільській бібліотеці проведено підбір та оновлення матеріалів для книжкової виставки до Міжнародного дня Землі «Дивосвіт рідної природи», прибирання площі біля будинку культури .

* Завідувачкою  Грушинської сільської бібліотеки проводилась робота по складанню актів на списання книг. 20 квітня 2021 року в бібліотеці працювала традиційна Аrt-майстерня по виготовленню прикрас для великоднього дерева. 21 квітня 2021 року бібліотекар взяла участь у привітанні жительки с. Маслівка Федотової Г. А. з 95-річчям та записала її спогади про роки примусової праці в Німеччині під час Другої світової війни.

* В Первомайському краєзнавчому музеї відкрито нову виставку «Музично- театральна вітальня Олексіївських митців». В залі представлені 3 експозиції, присвячені відомим землякам, уродженцям с. Олексіївка: народному артисту РРФСР, солісту Великого театру (бас) Василю Родіоновичу Петрову; народному артисту СРСР, майстру художнього слова Дмитру Миколайовичу Журавльову; народному художнику України  Андрію Васильовичу Короткову.

* У Ржавчицькому та Грушинському СБК  триває робота по наведенню ладу на прилеглій території та проводяться репетиції до відзначення Дня Перемоги.

            Всі заклади культури працюють в карантинному режимі з дотриманням санітарно епідемологічних норм.

Начальник відділу культури і туризму                             Ольга ПАВЛОВА

Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Альбом: Звіт відділу культури і туризму
Переглядів: 418
Дата публікації: 10:06 23.04.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>