Вкрай необхідний подарунок для лікарні
Вкрай необхідний подарунок для лікарні

Вкрай необхідний подарунок для лікарні

В складних умовах карантину, який запроваджено по всій державі, залишається гострим питання забезпечення медикаментами та іншими необхідними засобами лікарню міста. Підприємства міста не стоять осторонь проблеми забезпечення необхідним.

Сьогодні  керівництво ПП «ЕКІПАЖ» подарувало нашій лікарні важливі засоби захисту:

75 халатів, 150 масок класу бук3, 1500 пар рукавичок, 30 окулярів, 500 одноразових масок.

Вдячні, що  залишаються  в нашому місті люди, які не байдужі до стану справ та приходять на допомогу.  Закликаємо всіх первомайців,  не зважаючи на складні умови,  надалі залишатися людьми та за можливістю допомагати один-одному!

Будьте здорові!

Більше про благодійну допомогу з інших джерел за посиланнями: 

https://pervom-rada.gov.ua/news/id/228

https://pervom-rada.gov.ua/news/id/214

https://pervom-rada.gov.ua/news/id/207

Альбом: Вкрай необхідний подарунок для лікарні
Альбом: Вкрай необхідний подарунок для лікарні
Переглядів: 2395
Дата публікації: 15:48 27.03.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>