Що ті дев’яносто років, коли душа молода!
Що ті дев’яносто років, коли душа молода!

Що ті дев’яносто років, коли душа молода!

Сьогодні своє 90-річчя відзначає житель села Ржавчик Григорій Петрович Бакай. До його затишного будинку завітали з квітами та подарунками заступник міського голови Ніна Харченко, староста села Юлія Панкратова, голова міської ради ветеранів Надія Євдокимова.

Ювіляр вельмишановна людина в селі. У нього багато нагород та досягнень.

Григорій Петрович двічі обирався головою Ржавчицької сільради, працював бригадиром тракторної бригади, директором птахоферми, виборював перші місця в змаганнях по збиранню кукурудзи.

 Працелюбний, відповідальний, завжди доброзичливий та енергійний.

 І навіть в свої дев’яносто Григорій Петрович веселий та життєрадісний, сповнений позитиву та любові до життя, цікавий співрозмовник та привітний господар.

Шановний Григорію Петровичу!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого «дорослого» ювілею!

Хай ще довгі роки Ваше здоров’я буде міцним та ніколи Вас не підводить, Ваші очі сяють від радості, а Ваш дім сповнюється турботою та любов’ю рідних!

 

Альбом: Що ті дев’яносто років, коли душа молода!
Альбом: Що ті дев’яносто років, коли душа молода!
Альбом: Що ті дев’яносто років, коли душа молода!
Альбом: Що ті дев’яносто років, коли душа молода!
Переглядів: 478
Дата публікації: 15:14 02.11.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>