Попередження про відповідальність за порушення правил благоустрою
Попередження про відповідальність за порушення правил благоустрою

Попередження про відповідальність за порушення правил благоустрою

Виконавчий комітет Первомайської міської ради попереджає про відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Виконавчий комітет Первомайської міської ради  відповідно до вимог Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Правил благоустрою м. Первомайський» затверджених рішенням міської ради №431-33/5 від 02.07.2008р. звертається до керівників бюджетних установ, організацій та підприємств, фізичних осіб підприємців, директорів ринків та торгових мереж упорядкувати закріплену та прилеглу територію відповідно до сучасних господарських стандартів, культурно-естетичних та санітарно-побутових умов, установити чіткий щоденний графік прибирання територій від сміття та вивезення його відповідно до укладених договорів з надавачем послуг.
                Виконавчий комітет Первомайської міської ради  попереджає про відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

           В разі невиконання необхідних заходів з дотримання законодавства України у сфері благоустрою, будуть застосовані заходи адміністративного впливу згідно ст. 152 КУпАПП:
 накладення штрафу на громадян від двадцяти (340грн.) до вісімдесяти (1360грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850грн.) до ста (1700грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
                 Згідно ст.255 КУпАП та рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 29.05.2019 №106 протоколи про адміністративні правопорушення складаються :
- уповноваженими представниками поліції;
- посадовими особами відділу державного архітектурно-будівельного контролю та благоустрою території Первомайської міської ради;
- уповноваженими особами комунальних підприємств міста.

Переглядів: 1665
Дата публікації: 14:32 02.04.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>