Відділ культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради оголошує відомості щодо кандидатів на участь у конкурсі на посаду керівників закладів культури м.Первомайський
Відділ культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради оголошує відомості  щодо  кандидатів на участь у конкурсі на   посаду керівників закладів культури м.Первомайський

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради оголошує відомості щодо кандидатів на участь у конкурсі на посаду керівників закладів культури м.Первомайський

Оголошення

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради оголошує відомості  щодо  кандидатів на участь у конкурсі на   посаду керівників закладів культури м.Первомайський :

Комунальний заклад «Первомайський міський Палац культури «Хімік»

Кандидатка-  Петрова Ірина Михайлівна, , 15 червня 1965 року народилася в  смт. Великий Бурлук, Великобурлуцького району Харківської області.

Громадянка України, Освіта вища – закінчила Харківську державний інститут культури у 1986 році.

Працювала з 1987 -1988 рр. директором  Грушинського СБК  Первомайського району.

 З 1993 року прийнята на посаду культорганізатора ПК «Хімік», з 1997-1998 рр.  завідуюча сектором культмасової роботи з дітьми, 1998-2005- займала посади завідуючої відділом. З 2005-2016 рр. працювала на посаді  заступника директора по культурно-освітній роботі. З 01.03.2016 року займає посаду директора КЗ «Первомайський міський Палац культури  «Хімік» і по цей час.

Також,  в період з 1998-2016 р. була головою профспілкової організації ПК «Хімік»

 

 Комунальний заклад «Первомайська публічна бібліотека»

 Кандидатка – Захватова Тетяна Вікторівна, народилася 09 жовтня 1970 року в м.Первомайський Харківської області.

 Громадянка України. Освіта вища. Закінчила Харківську державну академію культури у  2003 році за спеціальністю «Бібліотекознавство та бібліографія».

З 1998 року працювала в міській бібліотеці-філії  для юнацтва. У 1990 році переведена бібліотекарем міської бібліотеки для дітей. В період з 1996 року працювала у сільській ЦБС    до  вересня  1998 року – потім була призначена на посаду директора сільської ЦБС.

У 2000 році після ліквідації сільської ЦБС  була переведена в районний будинок культури на посаду завідуючої сектором  культурно-просвітницької роботи , де працювала  до 2016 року.

Нагороджена Грамотами  та Подяками  Департаменту культури і туризму Харківської обласної адміністрації , Первомайської районної державної адміністрації , міської ради, відділом культури і туризму  виконавчого комітету Первомайської міської ради.

            У 2020 році центральна бібліотека  посіла 1 місце у обласному конкурсі  «Краща бібліотека Харківщини – 2020»

 З вересня 2016 року призначена на посаду директора Первомайської ЦБС, яку було перейменовано у листопаді 2021 року у «Первомайську публічну бібліотеку» та по цей час працює директором комунального закладу «Первомайська публічна бібліотека».  

Начальник відділу культури і туризму                                   

виконавчого комітету

Первомайської міської ради                                                                   Ольга ПАВЛОВА

 

Переглядів: 333
Дата публікації: 08:05 21.12.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>