Річний звіт депутата міської ради Ірини ГАВШИНОЇ
Річний звіт депутата міської ради
Ірини ГАВШИНОЇ

Річний звіт депутата міської ради Ірини ГАВШИНОЇ

Річний звіт депутата Первомайської міської ради Ірини ГАВШИНОЇ

Звіт депутата Первомайської міської ради VIII скликання Гавшиної Ірини Миколаївни, за рік виконання депутатських повноважень.
Я, Гавшина І.М.., була обрана депутатом Первомайської міської ради VIII скликання у 2020 році на місцевих виборах, є членом фракції ВО «Батьківщина».
У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» та Регламентом Первомайської міської ради Лозівського району Харківської області.
Є заступником голови постійної комісії з гуманітарних питань та соціально – культурного розвитку. Протягом 2021 року взяла участь у роботі 17 засідань комісії з 18 запланованих.
Вбачаю основні напрями моєї депутатської діяльності в розвитку освіти, молоді, охорони здоров’я, соціального захисту населення.
Взяла участь у 21 пленарному засіданні Первомайської міської ради.
Відповідно до графіку прийому громадян, постійно спілкуюсь із виборцями, таким чином отримую звернення, на які невідкладно реагую. Виниклі питання носять поточний характер і вирішуються у робочому режимі. Для їх вирішення звертаюсь до міського голови, відповідних відділів та служб міської ради. Тісно співпрацюю у вирішенні більшості питань зі старостами Ржавчицького та Грушинського старостинських округів.
Протягом звітного періоду вирішувалися гострі питання вивозу побутових відходів від населення, благоустрою на території сіл новоствореної громади, формування комунальних тарифів за постачання води, поточні питання функціонування Грушинської та Ржавчицької філій ліцею № 3 «Успіх» та будинку культури села Грушине.
Брала участь в роботі конкурсних комісій на заміщення вакантних посад директора комунального закладу «Первомайський ліцей №7 Первомайської міської ради Харківської області» та директора комунального закладу «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області». Працювала у складі робочої групи з вивчення стану підготовки закладів освіти громади до 2021/2022 навчального року.
Беру участь у громадській діяльності:
- Вшанування загиблих до Дня пам’яті та примирення;
- Привітання учасника бойових дій( дитини другої світової війни) з нагоди Дня пам’яті та примирення;
- Привітання жителів з ювілейними датами ( 90-то та 100-річчям з дня народження).
Спільно з колегами підтримала звернення депутатів до вищих органів влади, до депутатів Верховної ради тощо, які стосувались покращення соціально-економічної ситуації в громаді та життя мешканців громади в цілому.
Графік прийому громадян: остання субота кожного місяця з 9.00 до 12.00 години за адресою: село Грушине, вулиця Центральна, будинок 2.
З повагою,
депутат Первомайської міської ради Ірина Гавшина
Переглядів: 379
Дата публікації: 15:00 11.02.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>