Відбулось засідання виконкому
Відбулось засідання виконкому

Відбулось засідання виконкому

23 лютого в міській раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Першою доповідала начальник фінансового управління виконкому Алла Корєнєва.

Вона повідомила, що бюджет громади за 2021 рік виконано на 105,6%.

До загального фонду  надійшло більше 138 млн.грн. замість 130 запланованих.

Якщо порівнювати з минулим роком, сума надходжень збільшилась на 22,9% (25,7 млн. грн.). Це відбулось завдяки приєднанню сільських територій та результату роботи виконкому з підприємцями, які збільшили нарахування заробітної плати. Це вплинуло на нарахування податку з доходів фізичних осіб, які йдуть до місцевого бюджету.

Начальник загального відділу Ольга Глущенко поінформувала про роботу зі зверненнями громадян та виконавською дисципліною у роботі з документами.

Міський голова Микола Бакшеєв додав, що в Україні тільки одна громада з п’яти має електроний документообіг, як в нашій міській раді.

І багато у кого тільки в планах  онлайн трансляції засідань комісій, виконкомів та сесій. Ми йдемо у цьому попереду багатьох громад, навіть значно більших за чисельністю.

Щорічно на початку року вирішується питання про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території  громади.

На цьому засіданні утворили конкурсну комісію, затвердити її склад,  Положення  та конкурсну документацію.

Члени виконкому утримались від прийняття рішення щодо  встановлення тарифу на теплову енергію та на послугу з постачання теплової енергії для населення, що надається Первомайським КП «Тепломережі» на рівні розміру тарифу що застосовувався в кінці опалювального періоду  2020/2021 року в розмірі 1695,72 грн. (з ПДВ) з 01.02.2022 року.

Спочатку потрібно в  місцевому бюджеті передбачити кошти на компенсацію різниці в тарифах, що виникне внаслідок встановлення тарифу який є нижчим за економічно обґрунтований, за рахунок місцевого бюджету.

Депутати повинні затвердити таке рішення на сесії міської ради.

В іншому разі, це рішення є незаконним.

Всього на засіданні було розглянуто 38 питань.

Вони стосувались різних сфер життєдіяльності міста та окремих громадян.

Після того, як всі питання розглянули міський голова Микола Бакшеєв звернувся до всіх, хто був на засіданні.

Мова йшла про ситуацію, яка зараз склалася в Україні в умовах підвищеної воєнної агресії з боку Росії.

Микола Бакшеєв сказав, що насамперед всім потрібно зберігати спокій.  

В нашій громаді зараз йде набір в добровільне формування, яке буде  допомогати правоохоронним органам та підрозділам збройних сил забезпечувати порядок на території громади.

Найближчим часом буде проведено практичне навчання з тактичної підготовки та парамедицини.

Міський голова сказав, що записав звернення до населення. Його можна буде переглянути на сайті міської ради та на офіційних сторінках Миколи Бакшеєва в соцмережах.

Альбом: Відбулось засідання виконкому
Переглядів: 695
Дата публікації: 16:15 23.02.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>