Як звернутися до Координаційного центру з надання правової допомоги
Як звернутися до Координаційного центру з надання правової допомоги

Як звернутися до Координаційного центру з надання правової допомоги

Інформація

???? ПОДАТИ ЗВЕРНЕННЯ
???? Через електронну форму у розділі «Звернення» на сайті: https://www.legalaid.gov.ua/.../onlajn-yurydychna.../
???? Поштою: info@legalaid.gov.ua.
❗️ Важливо: не підписане електронне звернення, а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.
???? ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ
Викласти свою пропозицію, заяву або скаргу усно можна за телефоном (044) 486 71 06.
???? ЗАПИТ НА ПУБЛІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ
???? Через форму на сайті: https://www.legalaid.gov.ua/.../dostup-do-publichnoyi.../
???? Поштою: info@legalaid.gov.ua.
???? Телефоном (044) 486 71 06
❗️ Важливо: право на інформацію може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку, з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.
????ОТРИМАТИ БПД ОНЛАЙН
???? Єдиний контакт-центр системи БПД: 0 800 213 103 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні).
???? Для дзвінків з-за кордону +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку).
???? Онлайн-сервіси системи БПД: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua
Переглядів: 819
Дата публікації: 16:24 14.04.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>