На варті інтересів бізнесу
На варті інтересів бізнесу

На варті інтересів бізнесу

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Фондом Східна Європа оголошують конкурсний набір до Школи організацій з розвитку підприємництва - «На варті інтересів бізнесу»

Школа пропонує сучасні інструменти для створення сприятливого бізнес-середовища, грант на реалізацію власного проєкту та підтримку персонального консультанта (ментора).

Протягом навчання учасники Школи дізнаються, як використовувати відкриті дані для розвитку бізнесу, вести бізнес онлайн та забезпечувати ефективний діалог бізнесу та органів місцевого самоврядування, знання та практичні навички для підтримки бізнесу в своїх громадах, запуску нових сервісів.

Участь у школі можуть брати:

-     місцеві організації з розвитку підприємництва, включаючи агентства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу та підтримки бізнесу, які працюють на рівні міст та ОТГ з населенням не більше 100 000 осіб;

- ініціативні групи та команди територіальних громад, які мають на меті підтримку/розвиток підприємництва та планують створити відповідні організації. Рекомендуємо залучити представників ОМС, громадські організації/активісти, які опікуються цими питаннями, представників малого бізнесу.

Подати заявку на участь у Школі можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvxjyHufqBuVDTFIG52k4dpF39vyG5t_HTT4mHzsKhQOb2Lg/viewform до 27 квітня 2020 року.

Довідково:

Школа складається з двох компонентів. Фокус першого компоненту, що реалізується CIVITTA, — залучення малих та середніх підприємств до місцевого економічного врядування, налагодження діалогу та об’єднання зусиль влади та підприємців для місцевого економічного розвитку. Другий компонент, який реалізує Фонд Східна Європа, спрямований на моніторинг діяльності місцевої влади та збільшення прозорості у взаємодії локального бізнесу з владою.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатись перевагами від міжнародної торгівлі.

Переглядів: 658
Дата публікації: 09:26 16.04.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>