До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії
До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії

До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії

Доповнено!34 роки тому вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян, який не згасає і сьогодні

      26 квітня 1986 року о 1-23-47 за київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства — з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС, в результаті яких сумарна радіація ізотопів, викинутих в повітря, склала 50 мільйонів кюрі, що в 30-40 разів більше, ніж при вибуху бомби в Хіросімі в 1945 році. 


        Сьогодні, у зв’язку з карантином, в місті Первомайський не проводилося масштабних заходів до цього пам’ятного дня. Але трагедія, яка назавжди закарбувалась в серцях та віддзеркалилась на здоров’ї багатьох наших земляків, не могла залишитись осторонь. Тому керівництво міста – міський голова Микола Бакшеєв та заступник міського голови з соціальних питань Ніна Харченко о 10.00 годині поклали вінок та квіти до пам’ятного знаку «Чорнобильська трагедія 1986 року».

      Окрім того, до Дня Чорнобильської трагедії з міського бюджету 12 ліквідаторам аварії на ЧАЕС, потерпілим і дружинам померлих ліквідаторів надано матеріальну допомогу на суму 7 тис. 500 грн.


       Міський голова Микола Бакшеєв: «Кажуть, час гоїть рани, але чорнобильські й через роки болять. Низько схиляю голову перед сім’ями тих, хто відлетів у вічність через те, що мужньо ліквідовував наслідки страшної трагедії. Щиросердно дякую за подвиг тим чорнобильцям, які поруч з нами! Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та довгих років життя!»

 

Альбом: До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії
Альбом: До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії
Альбом: До Дня пам’яті Чорнобильської трагедії
Переглядів: 870
Дата публікації: 10:43 24.04.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>