Прийшла сумна звістка: загинув наш земляк Чимшит Микита Романович
Прийшла сумна звістка: загинув наш земляк Чимшит Микита Романович

Прийшла сумна звістка: загинув наш земляк Чимшит Микита Романович

Поховання відбудеться 02 червня 2023 року об 11:00 цивільна панахида на площі біля ПК «Хімік».

З глибоким сумом ділимося болючою звісткою про втрату захисника нашої громади Микити Романовича Чимшита, молодший сержант, бойовий медик взводу 79 ОДШБР, який загинув у бою з російськими окупантами 25 квітня 2022 року в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області.

Микита народився 08 березня 1998 року в місті Первомайський.

Закінчив  гімназію №3, завжди брав активну участь у шкільних заходах, був в команді КВК. Закінчив музичну школу по класу акордеон. З дитинства відвідував гурток народного танцю в БК "Колорит".

У 2018 році закінчив Красноградський медичний коледж де здобув професію фельдшер.

З 2018 року працював фельдшером з МНС в Первомайському відділенні Е(Н) МД та завідував Фельдшерсько-акушерським пунктом с. Киселі. 

В 2020 році закінчив Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", де здобув кваліфікацію "Фізична реабілітація"

15 травня 2020 року молодий Герой вступив на військову службу до лав Збройних Сил України за контрактом та проходив службу бойовим медиком 3 десантно-штурмового взводу 5 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону.

В 2021 році пройшов курс підвищення кваліфікації з тактичної медицини, де відмінно склав іспити. Війну зустрів 24 лютого 2022 року перебуваючи з зоні ООС, де с перших днів разом з побратимами давали відсіч ворогу. Зі слів побратимів (Док) врятував не одне життя і до останнього мужньо виносив поранених і полеглих побратимів під час обстрілів.

Від імені усіх жителів громади висловлюємо щирі співчуття  рідним та близьким загиблого Героя! 

Пам'ятаймо і бережімо вічну пам'ять про Микиту Чимшита, який мужньо віддав своє життя за свободу і гідність нашого народу!

 

Переглядів: 211
Дата публікації: 16:01 31.05.2023
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>