Маємо цікаву новину!
Маємо цікаву новину!

Маємо цікаву новину!

Палац культури «Хімік» розпочав відновлювальні роботу в залі для дискотеки!

В дитинстві та юнацтві ми всі відвідували будинок культури для того, щоб потанцювати на дискотеці. Сьогодні, на жаль, молодь «розслабляється» дещо по-іншому. Для того, щоб відродити танцювальну культуру та нагадати первомайцям, що в «клубі» можна й ПОТРІБНО танцювати, наш палац культури «Хімік» розпочав відновлювальні роботу в залі для дискотеки!

На сьогоднішній день за власний кошт та власними силами працівників палацу культури вже проведено реконструкцію системи опалення, заміну дверного блоку, ремонт стелі, стін та частково зроблено внутрішнє оздоблення на суму близько 41 тис. грн. А завдяки меценатам палацу культури зала має нові металопластикові вікна і ця допомога, взагалі, безцінна.
Керівниця відділу культури і туризму виконавчого комітету Первомайської міської ради Ольга Павлова повідомила, що роботи ще тривають. І яким буде остаточний варіант зали, мешканці міста дізнаються лише під час її відкриття. То ж ще чекаємо на сюрпризи від нашої креативної культури міста!

 
 
Переглядів: 552
Дата публікації: 17:13 11.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>