«Партиципація»
 «Партиципація»

«Партиципація»

Партиципуймося, бо ми того варті!, або чому ми увійшли в Асоціацію учасницького розвитку громад?!

Для декого слово «партиципація» ще є щось незвідане, але то не для нашого міста! Партиципаторні практики, які є інструментом та можливістю взаємодіяти «владі» і «громаді», давно не нові для Первомайського. Завдяки ним Первомайська міська рада котрий рік поспіль успішно реалізує проєкти «Громадського бюджету».

І Асоціація учасницького розвитку громад стає ще одним інструментом для зміни «правил гри» та переконує громадськість впевнено заявляти про свої інтереси та їх реалізовувати.
Так, 11 січня 2020 року в м. Дніпро відбулись установчі збори, де було прийнято рішення про створення нової Асоціації учасницького розвитку громад. Також, семи учасниками-засновниками, серед яких наше місто Первомайський, було затверджено статут, обрано голову та членів правління, призначено виконавчого директора, обговорено цілі і завдання.
Мета організації - обмін досвідом та думками не лише громади та влади в окремих містах, а і обмін між членами Асоціації. Сама ідея створення Асоціації партиципативних громад уже дуже зацікавила зарубіжних партнерів, які із задоволенням теж будуть обмінюватися з нами досвідом та переймати наш.
Засновники Асоціації: м.Первомайський, м. Енергодар, Сєвєродонецьк, Широківська ОТГ, Нововодолазька ОТГ, Чернігівська ОТГ і Томаківська ОТГ.

Альбом:  «Партиципація»
Переглядів: 615
Дата публікації: 17:21 13.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>