Розпорядження міського голови від 25 травня 2020 року № 96 "Щодо продовження карантину та зняття деяких обмежувальних заходів на території міста Первомайський Харківської області"
Розпорядження  міського голови від  25 травня   2020 року  № 96 \"Щодо продовження карантину та зняття деяких обмежувальних заходів на території міста Первомайський  Харківської області\"

Розпорядження міського голови від 25 травня 2020 року № 96 "Щодо продовження карантину та зняття деяких обмежувальних заходів на території міста Первомайський Харківської області"

Враховуючи вимоги до протиепідемічних заходів при послабленні карантину,затверджені постановами Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 №№14,15; від 09.05.2020 №№№№№16,17,18,19,20; від 16.05.2020 №22; від 21.0.2020 №№№ 23,24,25, з метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на території міста Первомайський Харківської області продовжено карантинні обмеження з послабленням вимог

Відповідно постанови  Кабінету Міністрів України від 20 травня  2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області  від 22.05.2020 року №13, враховуючи вимоги до протиепідемічних заходів при послабленні карантину,затверджені постановами Головного державного санітарного лікаря України від27.04.2020 №№14,15; від 09.05.2020 №№№№№16,17,18,19,20; від 16.05.2020 №22; від 21.0.2020 №№№ 23,24,25, з метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення  коронавірусної хвороби (COVID-19),  на території  міста Первомайський  Харківської області , керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Продовжити карантинні обмеження на території міста Первомайський Харківської області до 22 червня 2020року та перейти до адаптивного карантину.

2. На період дії карантину забороняється:

2.1. перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

2.2 перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

2.3.самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

2.4 відвідування закладів освіти її здобувачами, крім участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, державній підсумковій атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробуваннях, єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному фаховому вступному випробуванні, атестації у формі тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів “КРОК”.

2.5. проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, навчально-тренувальних зборів спортсменів національних видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю, навчально-тренувального процесу спортсменів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів;

2.6. робота закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів), діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, крім:

діяльності з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах, за умови дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), діяльності з надання послуг із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос за умови, що суб’єкт господарювання, який провадить таку діяльність, є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно;

діяльності музеїв, музеїв просто неба за умови забезпечення персоналу респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно;

роботи суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів,зокрема здійснення кіно- та відеозйомки на відкритому повітрі, у транспортних засобах, житлових будинках, спорудах, приміщеннях (у тому числі приміщеннях, призначених для зйомки аудіовізуальних творів (студії, павільйони), за умови обмеження кількості осіб, які здійснюють кіно- та відеозйомку в одному місці, не більше 50 осіб, обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом, залученим до виробництва аудіовізуального твору, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно;

проведення у художніх (мистецьких) колективах за рішенням органів управління репетицій, тренувань та інших заходів, які не передбачають одночасного зібрання великої кількості осіб (до 50 осіб), без глядачів за умови використання учасниками засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно.

3. Дозволити з 25 травня 2020 року :

3.1.Проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб.

3.2 Проведення релігійних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід.

3.3. Діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у готелях).

3.4. Регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському внутрішньо обласному сполученні, за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

4. Дозволити з 01 червня 2020 року:

4.1.Відвідування закладів дошкільної освіти.

4.1.1.Відділу освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради (САДЧЕНКО А):

4.1.2. Розробити та затвердити план поетапного відновлення роботи закладів дошкільної освіти з урахуванням потреб населення

4.1.3 Забезпечити належні умови роботи закладів дошкільної освіти на період карантину з урахуванням вимог санітарного законодавства

4.1.4. Провести огляд закладів дошкільної освіти з залученням працівників  комунального  некомерційного підприємства « Первомайський центр первинної медико – санітарної допомоги», Первомайського районного управління Держпродспоживслужби щодо їх готовності до прийому дітей і роботи на період карантину.

4.2 Роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес- центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб) відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб в закладах освіти, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві.

5. Дозволити з 10 червня 2020 року:

5.1. Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

5.2.Діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

5.3.Діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

6. З 25 травня  2020 року в   роботі ЦНАП міста Первомайський на період  карантину :

6.1.Встановити наступний   графік роботи

Понеділок - 8:00 - 17:00
Вівторок - 8:00 - 17:00
Середа - 8:00 - 17:00
Четвер - 8:00 - 17:00
П'ятниця - 8:00 - 15:45
Субота - вихідний

Неділя – вихідний

6.2. Відновити надання адміністративних послуг, затверджених рішенням  Первомайської міської ради від 28.02.2020 року № 1499/-69/7 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг які надаються через центр надання адміністративних послуг в м.Первомайський» з  обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів відповідно до  постанови Головного державного санітарного лікаря України від09.05.2020 року №16 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозвільних видів діяльності,які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях на період карантину у зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID-19)».

6.3.На період дії карантину :

- припинити прийом громадян у приміщенні ЦНАП суб’єктами надання адміністративних послуг Регіональним сервісним центром МВС України,  Зміївським відділенням  управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській  області;

- надання адміністративних послуг за допомогою  «Кейсу «Мобільний Офіс» за адресою місця проживання/перебування суб’єкта звернення;

- складання працівниками  відділу реєстрації місця проживання  фізичних осіб актів про  проживання/не проживання особи на території м. Первомайський за адресою місця проживання/перебування суб’єкта звернення.

7. Керівникам підприємств, установ, організацій міста Первомайський незалежно від форми власності забезпечити неухильне виконання  актів законодавства в процесі реалізації карантину, протиепідемічних заходів, затверджених Головним державним санітарним лікарем України щодо особливостей провадження діяльності суб’єктами господарювання на період карантину, установленого Кабінетом Міністрів України.

8.Визнати такими, що втратили чинність:

8.1. Розпорядження міського голови від 17.03.2020 року №43 « Про запобігання поширенню на території міста Первомайський  Харківської області  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2» (зі змінами).

8.2. Підпункт 1.1-1-3 пункту 1,підпункт 2.1. пункту 2 розпорядження міського голови  від 23.03.2020 року  № 49 «Про посилення карантинних заходів  з запобігання поширенню коронавірусу COVID-19».

9. Організацію контролю  за виконанням  цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніну ХАРЧЕНКО та керуючого справами виконавчого комітету Первомайської міської ради Дениса КОВАЛЕНКА.

10. Загальний контроль за виконанням  цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                   Микола БАКШЕЄВ

 

Альбом: Розпорядження  міського голови від  25 травня   2020 року  № 96 "Щодо продовження карантину та зняття деяких обмежувальних заходів на території міста Первомайський  Харківської області"
Переглядів: 1361
Дата публікації: 14:12 27.05.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>