Здорова громада - Ефективна медицина!
Здорова громада - Ефективна медицина!

Здорова громада - Ефективна медицина!

14 січня в приміщенні малої зали виконавчого комітету Первомайської міської ради відбувся Форум громади щодо участі у конкурсі субпроєктів в рамках проєкту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)""

Не зважаючи на похмуру погоду, сьогодні, 14 січня в приміщенні малої зали виконавчого комітету Первомайської міської ради відбувся Форум громади щодо участі у конкурсі субпроєктів в рамках проєкту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)».

На заході, який проводила профільний заступник міського голови Ніна Харченко, було зроблено акцент на розвиток первинної ланки медицини міста.
Також, в Форумі взяли участь: перший заступник міського голови Антон Орєхов, секретар міської ради Сергій Чемшит, керуючий справами Денис Коваленко, голова Первомайської районної ради Володимир Татаренков, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Первомайський центр первинної медико–санітарної допомоги» Раїса Горячок, головний лікар КНП «Первомайської ЦРЛ» Іван Панарін, представники громадських організацій ради ветеранів міста та «Первомайське Об’єднання «Союз Чорнобиль Україна», працівники медицини і виконавчого комітету міської ради та небайдужа громадськість міста.
В результаті конструктивної дискусії учасників Форуму, було прийнято рішення щодо участі міста Первомайський у субпроєкті з питання термомодернізації будівлі, де знаходиться Комунальне некомерційне підприємство «Первомайський центр первинної медико–санітарної допомоги». Також, на заході було обрано членів Партнера з впровадження відповідного субпроєкту, до складу яких увійшли представники медичних закладів, виконавчого комітету та громадськості міста. Сподіваємося, що ми виграємо конкурс, що стане ще одним кроком в реалізації пріоритетних напрямків міського голови, бо здорова громада - Ефективна медицина!
Довідкова інформація:
Український фонд соціальних інвестицій, що діє на підставі постанови Кабінету Міністрів України № 740 від 28.04.2000 оголошує конкурс субпроєктів, метою яких є зміцнення центрів первинної медичної допомоги. Конкурс проводиться у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості (УФСІ VIІ)», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Німецький банк розвитку KfW.

 
 
Альбом: Здорова громада - Ефективна медицина!
Переглядів: 624
Дата публікації: 17:29 14.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>