Волонтерка Peace Corps Ukraine з США Ешлі (Ashleigh Bundy)
Волонтерка Peace Corps Ukraine з США Ешлі (Ashleigh Bundy)

Волонтерка Peace Corps Ukraine з США Ешлі (Ashleigh Bundy)

Дівчина з країни, де квітнуть соняшники і взимку йде сніг

Восени минулого року до нас прилетіла волонтерка Peace Corps Ukraine з США Ешлі (Ashleigh Bundy). Вона родом зі штату Канзас, який, за її словами, схожий на Україну – з таким же ландшафтом і полями, де росте багато соняшників, а також подібним кліматом – взимку теж йде сніг.

Ешлі прибула до нас на два роки за програмою Корпусу Миру "Молодіжний розвиток" і зараз працює в молодіжному центрі «ХАБ [КОМОРА]». Зараз Ешлі на постійній основі, двічі в тиждень, проводить в хабі англомовний клуб, окремо для молоді та окремо для дорослих з дітьми. В якості назви клубу було обрано слово "[ESC]ape" (вихід, втеча) так як перші три великі літери означають English Speaking Club, а «ape» переводиться як «мавпувати, дражнити», адже як раз саме так частіше за все виглядає засідання нашого клубу. Крім загальних активностей англомовного клубу, раз на місяць, Ешлі влаштовує "Вечір англомовного кіно", де на першому заході переглянули популярний американський різдвяний фільм "Ельф" на мові оригіналу та з англійськими субтитрами. Ешлі дуже активна і цілеспрямована, тому минулого місяця вона почала проводити заходи і на базі наших шкіл. «Я мала можливість зустрітися з учнями та вчителями школи №5 і гімназії №3. В п'ятій школі від учнів я дізналася про її історію та українські різдвяні традиції. Кілька учнів також підготували для мене пісні! У гімназії я розповіла про різдвяні традиції в США та показала деякі смішні фотографії з мого дитинства. Учні були дуже допитливими та задавали багато питань, тому ми змогли обмінятися багатьма фактами про українську та американську культуру і традиції! Я дуже вдячна цим освітнім закладам за те, що запросили мене, і сподіваюся, що мені вдасться ще частіше проводити цікаві заходи в освітніх закладах Первомайського в майбутньому!», – пише Ешлі на сторінці хабу в соціальних мережах. Тож, якщо ви хочете познайомитися з американською волонтеркою та поспілкуватися на англійській мові, то приходьте у молодіжний хаб [КОМОРА] на численні заходи, які влаштовуються як для молоді, так і для інших представників нашої громади.
За всіма подіями слідкуйте на офіційних сторінках молодіжного центру у фейсбуці, інстаграмі та телеграмі.

 
 
Альбом: Волонтерка Peace Corps Ukraine з США Ешлі (Ashleigh Bundy)
Переглядів: 620
Дата публікації: 20:08 20.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>