Мешканці міста 60+ відтепер будуть передавати міській раді свій життєвий досвід
Мешканці міста 60+ відтепер будуть передавати міській раді свій життєвий досвід

Мешканці міста 60+ відтепер будуть передавати міській раді свій життєвий досвід

21.01.2020 року Рада старійшин міста провела першу зустріч

Зокрема поважні городяни ділитимуться своїм досвідом роботи у сфері забезпечення життєдіяльності громади. Так прописано у Положенні Ради старійшин при міському голові м.Первомайський, створеного за ініціативою Миколи Бакшеєва. 21 січня 2020 року Рада старійшин міста провела першу зустріч.

«Один в полі не воїн. Ми налагодили співпрацю з молоддю міста, але мені хотілось звернутись за допомогою і до вас. Ви – наша еліта, і я пропоную вам спілкування, щоб переймати ваш життєвий досвід на користь всієї громади», - з такою пропозицією почав свою зустріч з запрошеними міський голова Микола Бакшеєв.
Міську владу представляли секретар міської ради Сергій Чемшит, перший заступник міського голови Антон Орєхов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Харченко, керівники декількох відділів апарату виконкому.
Микола Бакшеєв презентував звіт про роботу у 2019 році, а потім детально, по кожному окремому пункту дав коментарі.
Розповідаючи про досягнення, міський голова не приховав і основні проблеми міста, які потребують не тільки коштів, але і порад. «Ми повинні розуміти, чим живуть наші мешканці, що їх турбує найбільше. Не можна забувати і про обмін досвідом поколінь, який нам необхідний сьогодні. Наша мета – забезпечення нормального життя первомайців. Я пропоную, перш ніж виносити проекти важливих рішень на сесії та засідання виконкому, обговорювати їх на засіданнях Ради, які проводити щомісяця».
Микола Бакшеєв нагадав, що для роботи Ради необхідно обрати голову та заступника, тому він запропонував всім порадитись і на наступному засіданні надати пропозиції для голосування.

Альбом: Мешканці міста 60+ відтепер будуть передавати міській раді свій життєвий досвід
Переглядів: 558
Дата публікації: 20:42 22.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>