Тисячі пацієнток, незліченна кількість «Дякую!»
Тисячі пацієнток, незліченна кількість «Дякую!»

Тисячі пацієнток, незліченна кількість «Дякую!»

Напередодні професійного свята, Дня медичного працівника, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Первомайської міської ради Ніна Харченко з почесною місією від виконавчого комітету Первомайської міської ради відвідала Почесного громадянина міста, лікаря акушера-гінеколога Чуруту Григорія Михайловича.

«Спілкуватися з Григорієм Михайловичем – одна приємність. Це досить мудра, толерантна та вихована людина. Інтелігент у повному розумінні цього слова, вірний професіонал своєї справи», - сказала Ніна Петрівна. 


Про цього видатного лікаря  чули багато добрих слів,  бо про нього говорила кожна друга жінка Первомайського району.

«Вже з перших хвилин спілкування приємно вражає його увага й повага до співбесідника. Григорій Михайлович розповів про свій шлях у професію, поділився  спогадами про роботу в Німеччині та про складні випадки з лікарської практики. Він згадав як одного разу з залізничного вокзалу привезли  жінку, яка почала народжувати уже у вагоні. Стан вагітної був не з легких, роздумувати було ніколи, потрібно приймати рішення. Народити маля природнім шляхом було великим  ризиком для здоров’я.  Кесарський розтин міг обернутися для пацієнтки важкими ускладненнями. Колеги з Харкова  за телефоном радили рятувати лише породіллю, але  жінка залилася сльозами і просила  врятувати дитину  бо з чоловіком вони чекали цю радість довгих сім років. Нестандартне, ризикове рішення оперувати було прийнято. На щастя, все  обійшлося — ні дитина, ні мама не постраждали», -  ділиться своїми враженнями Ніна Харченко.  

Григорій Михайлович й на заслуженому відпочинку  піклувався про пацієнток ще багато років. Нерідко жінки телефонують до нього і тепер, — потребують поради  та підбадьорливих слів. Досягав високих результатів, похвали та подяк керівництва, але не втратив чуйності, людяності. Час промайнув швидко й не помітно. Ніна Петрівна подякувала за роботу, привітала зі святом – Днем медичного працівника та побажала міцного здоров’я і довгих років життя.

Переглядів: 845
Дата публікації: 10:12 18.06.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>