Засідання виконавчого комітету
Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

22.01.2020 року у малій залі виконавчого комітету Первомайської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету

На ньому заслухали інформацію відділу освіти «Про вартість харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти м. Первомайський у 2020 році». Ключовими моментами в якому було те, що в шкільних закладах освіти міста всі учні 1-4 класів харчуються безкоштовно і вартість такого харчування складає - 4,00 грн., також, безкоштовно харчуються учні пільгових категорій 4-11 класів (із числа сиріт, позбавлених батьківського піклування, учні із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім`ям», діти з інвалідністю, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах). Вартість їх харчування на особу складає – 12.00 грн. Учнів 1-11 класів, батьки яких є учасниками бойових дій АТО – 6,00 грн.
Середня денна вартість харчування дітей закладів дошкільної освіти у 2020 році становитеме:
- віком від 1 року до 3 - 23,45 грн;
- віком від 4 років до 6 - 32,00 грн.
Лозовський Олександр – начальник відділу житлово-комунального господарства, звітував про організацію проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Первомайський, що проводиться щорічно. З цього приводу було затверджено конкурсну комісію з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Первомайський та положення про її діяльність.
Кравченко Віктор – начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, режимно-секретної та мобілізаційної роботи, доповів про стан військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, в установах, організаціях міста Первомайський в 2019 році та завдання на 2020 рік. Головуючий на виконкомі перший заступник міського голови Антон Орєхов зазначив, що: «Мобробота на підприємствах міста ведеться задовільно. Як і будь-де є «відмінники» з цього питання і є ті, хто взагалі її ігнорує. Проте, міська влада сподівається на діалог з підприємцями міста з цього приводу та на покращення результатів».
Серед інших планових питань були прийняті рішення про передачу квартир у приватну власність (приватизацію квартир), про зміну договорів найма квартир, щодо захисту прав дітей, звернення громадян з питань будівництва, архітектури та земельних відносин та інші планові питання.
Наприкінці засідання міський голова Микола Бакшеєв привітав всіх з Днем Соборності України.

Альбом: Засідання виконавчого комітету
Переглядів: 491
Дата публікації: 20:44 22.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>