Легалізація праці
Легалізація праці

Легалізація праці

Пропонуємо всім роботодавцям м.Харкова та Харківської області до 01.02.2020 року оформити трудові договори з усіма найманими працівниками задля уникнення фінансової відповідальності, передбаченої ст. 265 КЗППУ

• Проблема незадекларованої праці на сьогодні є однією із найпотужніших перешкод у забезпеченні гідної праці і більш високих темпів зростання економіки.

• Харківська область входить до ТОП – 5 областей за рівнем зайнятості населення у віці 15-70 років, як зазначив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов.
• В Харківській області протягом січня триватиме цільова інформаційна кампанія з детінізації зайнятості, спрямована на реалiзацiю виконання доручення Прем’єр-мiнiстра України Олексія Гончарука вiд 22.01.2020 р. №2313/0/1-20.
• Впродовж січня 2020 року інспектори працi Головного управлiння Держпрацi у Харкiвськiй областi спільно з органами місцевого самоврядування, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, шляхом різних форм комунікації, як масових публічних, так і безпосередньо візитів за місцем здійснення господарської діяльності проводять роз’яснювальну роботу щодо легалізації трудових відносин.
• До суб’єктів господарювання, які протягом січня будуть охоплені превентивними заходами, належать суб’єкти, що здійснюють діяльність у сфері:
- торгівлі;
- тимчасового розміщування та організації харчування.
• Згідно з дорученням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020р. №2313/0/1-20 «Про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами» робота з виявлення нелегальних працівників складатиметься з 3-х етапів:
-інформаційної кампанії;
-підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії;
-інспекційної кампанії.
• Результати проведеної роботи стануть основою для планування та реалізації аналогічних заходів в інших ризикованих сферах господарювання.
• Інформаційна кампанія триватиме до 01.02.2020 року.
• Пропонуємо всім роботодавцям м.Харкова та Харківської області до 01.02.2020 року оформити трудові договори з усіма найманими працівниками задля уникнення фінансової відповідальності, передбаченої ст. 265 КЗППУ.

 

Головне управління Держпраці у Харківській області

Переглядів: 572
Дата публікації: 21:16 28.01.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>