Акція «Доступний розвиток для наших дітей»
Акція «Доступний розвиток для наших дітей»

Акція «Доступний розвиток для наших дітей»

«Укрпошта» розпочала всеукраїнський проєкт «Доступний розвиток для наших дітей», у рамках якого всі охочі можуть відправити подарунки у дитячі заклади своєї області. Головна мета проєкту в тому, щоби вихованці спеціалізованих закладів відчули більше тепла та турботи, адже кожна дитина — це наше майбутнє і наші надії.

 Первомайцям пропонують придбати та переслати подарунки, які сприятимуть розвитку вихованців: навчальні і художні книжки, канцтовари, набори для творчості, шкільне приладдя, ігри для розвитку моторики тощо. Саме такі подарунки можна придбати у поштових відділеннях за спеціальними цінами. Додатково відправнику дарується коробка або упаковка, а власне  посилку можна відправити за мінімальним тарифом. Завдяки цій акції вихованці 350 закладів різного типу і масштабу у всіх областях України отримають необхідне приладдя для навчання і творчого розвитку, відчують себе дітьми, які живуть життям, на яке заслуговують. Проєкт проводиться за підтримки українських видавництв «Ранок» та «Книголав» у поштових відділеннях по всій країні. Часові рамки акції «Доступний розвиток для наших дітей» не обмежені, тому будь-хто у принагідний для нього момент може подарувати дітям радість і можливість розвивати свої здібності.

Переглядів: 595
Дата публікації: 08:34 26.08.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>