ЗВІТ відділу культури і туризму виконавчого комітету
ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету

ЗВІТ відділу культури і туризму виконавчого комітету

Про роботу за період з 22.08 по 28.08.2020 року

КЗ «Первомайський міський Палац культури «Хімік» 21 серпня 2020 року було проведено ігрову програму на вулиці Кільцева м.Первомайський  - першого з днів мікрорайонів #microday2020.

            Міський голова Микола Бакшеєв відзначив громадських активістів 5-ої дільниці та подарував набори шкільного приладдя та солодкі подарунки дітям, а культпрацівники та аматори художньої самодіяльності ПК "Хімік" презентували концерт та ігрову програму для всіх охочих( захід було проведено з дотриманням протиепідемологічних вимог)

            22серпня  на площі ПК "Хімік" завершився 26-й турнір імені Сергія Глєбова, цього року він проходив просто неба.

            Упродовж тижня у ПК "Хімк" тривали ремонтні роботи у громадській вбиральні №2, на парапеті фасаду здійснювався монтаж керамічної плитки, а сам фасад мився спеціальним апаратом.

            В суботу, 22 серпня, на відкритому просторі біля центральної бібліотеки відбувся ряд заходів, присвячених Дню Незалежності України. Захід включав в себе: активну програму за участю Центру «Компас»; БО «Благо»; вечір акустичної музики «Інструментальник», онлайн-концерт, який транслювався на великому екрані. В заході взяли участь молоді мешканці міста.

            27 серпня бібліотека взяла участь у онлайн-зустрічі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва з молодіжними хабами Харківської області «Бібліотека» Hub: ідеї та можливості». На зустрічі були обговорені питання особливостей та можливостей співпраці хабу та бібліотеки, специфіка роботи хабів під час пандемії COVID-19, розглянуті подальші перспективні напрями роботи хабів та бібліотек, як молодіжних центрів в Харківській області.

"Музей відкрито на ремонт 2020"- довготривалий проєкт підтримки регіональних музеїв, за підтримки Українського культурного фонду, відвідав Первомайський краєзнавчий музей. Цей проєкт почався у 2016 році в музеях Донецької та Луганської областей. В цьому році він охопив всю Україну, наш музей був обраний одним із 22-х, з числа майже 150 заявок. Зустріч була цікавою, інформативною, незвичний погляд, непересічні особистості, був підписаний меморандум про співпрацю, тож далі буде!

Заклади культури продовжують свою роботу в карантинному режимі, постійно контролюється дотримання санітарно – епідеміологічних правил в період роботи  закладів культури.

Начальник відділу культури і туризму                                    Ольга ПАВЛОВА

Альбом: ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету
Альбом: ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету
Альбом: ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету
Альбом: ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету
Альбом: ЗВІТ  відділу культури і туризму виконавчого комітету
Переглядів: 867
Дата публікації: 11:26 28.08.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>