ЗВІТ відділу культури і туризму
ЗВІТ відділу культури і туризму

ЗВІТ відділу культури і туризму

Про проведену роботу в період з 07.09-11.09.2020 року

Заклади культури м. Первомайський продовжують свою роботу в карантинному режимі.

 КЗ «Первомайський міський Палац культури «Хімік» проведено наступні роботи:

  • триває ремонт загального туалету у рамках  мініпроєкту «Громадська вбиральня №2»,
  • відновлено оригінальне фарбування однієї з інсталяцій після акту вандалізму,
  • пофарбовано двері запасного виходу з великої сцени на вулицю,
  • розпочато ремонт загального входу до Палацу культури «Хімік» (пофарбовано декоративну огорожу балкончика, поштукатурено піддашок балкончика),
  • завершується укладення керамічної плитки на парапет фасаду ПК «Хімік»,
  • запроваджено щоденний замір температури працівників та відвідувачів на вході в палац культури,
  • триває активна підготовка до циклу заходів зі святкування Дня міста та 77-ої річниці визволення Первомайщини від нацистських загарбників,
  • народний театр «Сучасник» взяв участь у Всеукраїнському онлайн-фестивалі аматорського театру «Акт Перший», журі фестивалю представлено відеозаписи вистав «Подорож до Смарагдового міста» та «Ліхтар Діогена».

У КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» продовжується освітній процес та  триває добір учнів до музичного відділення.

           Відповідно до наказу директора КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» від 01.09.2020 року №12-аг «Про організацію роботи КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв» у 2020/2021 навчальному році у закладі виконуються протиепідемічні заходи у зв’язку з поширенням гострої  респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом

SARS-CoV-2».

          Отримано та встановлено нові меблі: шафи, столи  придбані за кошти  закладу ( спецрахунок).

         За допомогою спонсорської фінансової підтримки  було  придбано безконтактний інфрачервоний  термометр вартістю 1000 грн.

 В центральній бібліотеці обладнана книжкова виставка «Книга чи фільм… Що краще?». До дня міста дитячою бібліотекою підготовлена виставка «Первомайський моє рідне місто».

Працівниками Первомайського краєзнавчого   музею до Дня міста було проведено : - пошукову роботу щодо  історії міста за період  з 1991-2020 рр.

 - підготовлено виставку, присвячену   пам`яті Віталія Григоровича Денисова - Почесного громадянина міста Первомайський, за його сприянням селищу міського типу    Первомайський було присвоєно статус міста обласного підпорядкування.

(він був першим головою Первомайської міської ради. Один з організаторів Асоціації міст Харківської області, письменник, художник, почесний письменник Харківської організації Національної спілки письменників України)

Начальник відділу культури і туризму                   Ольга ПАВЛОВА

Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Переглядів: 1038
Дата публікації: 08:15 11.09.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>