З Днем фармацевтичного працівника України!
З Днем фармацевтичного працівника України!

З Днем фармацевтичного працівника України!

День фармацевтичного працівника встановлено Указом Президента України № 1128/99 від 07.09.1999. У третю суботу вересня в Україні понад 350 тисяч представників цієї галузі святкують своє професійне свято. В 2020 році День фармацевтичного працівника України припадає на 19 вересня.

Прийміть щирі вітання з Днем Фармацевта! Змішуючи знання і досвід з турботою і співчуттям, фармацевт несе добро у світ, стоячи на сторожі здоров'я і життя людини. І зараз, як ніколи Ви, разом з медичними працівниками, протистоїте  всесвітній пандемії. Ви не шукаєте з цього приводу визнання, але ми щиро вдячні Вам за щоденну працю і турботливе ставлення  у боротьбі за життя і здоров’я людей!

Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я та добробуту!

 

З повагою,

Міський голова                             Микола Бакшеєв

 

Переглядів: 924
Дата публікації: 07:00 19.09.2020
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>