ЗВІТ відділу культури і туризму
ЗВІТ відділу культури і туризму

ЗВІТ відділу культури і туризму

Про проведену роботу за період з 22-28.01.2021 року

Заклади культури продовжують роботу в карантинному режимі з дотриманням санітарно-епідеміологічних заходів.

         З 22-го по 28-е січня комунальним закладом «ПМПК «Хімік»» була проведена наступна робота:

- продовжуються ремонтні роботи у кабінеті №4, майбутній студії вокального колективу «Million voices», наразі тривають роботи зі звукоізоляції приміщення та обшивки стін гіпсокартоном;

- демонтовано головну ялинку міста та всі новорічні фотозони;

- триває частковий косметичний ремонт фойє першого поверху;

- розпочато підготовку до заходів, запланованих на лютий: День закоханих,           День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, День пам’яті Героїв Небесної сотні, підтвердження звання «народний» театрального колективу «Сучасник» та інтерактивне шоу «Крижана королева».

В бібліотеках громади проводилась поточна робота з обслуговування користувачів, робота з новими надходженнями книг, отриманих за «Програмою поповнення бібліотечних фондів» від Українського інституту книги.

         Оформлені книжкові полички до пам’ятних дат: Пам’яті жертв Голокосту «Голокост - трагічна сторінка історії», до Дня пам’яті героїв Крут «Січень 1918 року».

До Міжнародного дня Голокосту 27 січня 2020 року Грушинська сільська бібліотека провела презентацію книги Анатолія Кузнєцова "Бабин Яр".

         Діє  книжкова виставка «Для тебе, дитино, книжкові новини»  у Ржавчицькій сільській  бібліотеці.          

         Первомайський краєзнавчий музей прийняв участь у конференції Zoom з КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія»  Харківської обласної ради, ОП «Історія та археологія». До музею на постійне зберігання були передані предмети з музею Первомайського ліцею № 3 «Успіх» та від ТОВ «ЗНАМЯ ТРУДА МАСС-МЕДИА».

В музичному відділенні та художньому відділенні КПСМНЗ «Первомайська дитяча школа мистецтв»  заняття з 25.01.2021року  проводяться офлайн з дотриманням карантинних вимог. Продовжується поточний ремонт коридору по укладці керамогранітної плитки в музичному відділенні.

Ржавчицьким сільським Будинком культури  за період з 25.01.-29.01.2021 року проведено наступну роботу:  проведено інвентаризацію  закладу та облаштовано кабінет директора.

Начальник відділу культури і туризму                             Ольга ПАВЛОВА

Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Альбом: ЗВІТ відділу культури і туризму
Переглядів: 700
Дата публікації: 11:56 29.01.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>