Особлива увага до медичної галузі громади
Особлива увага до медичної галузі громади

Особлива увага до медичної галузі громади

1 лютого 2021 року відбулась зустріч керівництва Первомайської міської ради з нашими постійними партнерами International Humanitarain Foundation “AICM Ukraine”, GIZ.

Мета співпраці – формування стратегії розвитку медичної галузі громади під назвою «МОДЕЛЬ ВЗАЄМОДІЇ AICM UKRAINE З РОБОЧИМИ ГРУПАМИ В РАМКАХ ПРОЄКТУ “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України”.

У заході взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Харченко та Ірина Бомко, експерти від команди АІСМ Володимир Андрійчук та Катерина Жаріна, заступник головного лікаря КНП «Первомайський ЦПМСД»Тетяна Руденко та заступник головного лікаря КНП «Первомайська ЦРЛ» Сергій Ігольніцин.

На початку зустрічі  Ніна Харченко щиро подякувала нашим постійним партнерам з німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за плідну багаторічну співпрацю та  виразила впевненість, що втілення   цього Проєкту допоможе підвищити рівень надання медичних послуг  в громаді з урахуванням потреб її жителів. 

Про роботу медичної галузі та основні  потреби розповіли  представники медичних закладів. Сергій Ігольніцин проінформував учасників заходу , що завдяки принциповій позиції міського голови Миколи Бакшеєва та  спільній  роботі адміністрації КНП «Первомайська ЦРЛ» та виконавчого комітету  матеріальна база медичних установ значно покращилась. Тетяна Руденко розповіла про нагальні потреби первинної ланки медицини. Ірина Бомко підкреслила, що всі побажання медичних працівників дійсно є  актуальними, як для міської лікарні, так і для амбулаторій та ФАПів, що функціонують у селах громади. Після приєднання сільських населених пунктів до міста, одним з головних завдань влади є безперебійне надання медичних послуг

Всі побажання та зауваження представники команди АІСМ пообіцяли розглянути під час реалізації Проєкту. 

Робота з реалізації Проєкту триватиме.

Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Альбом: Особлива увага до медичної галузі громади
Переглядів: 653
Дата публікації: 17:00 02.02.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>