Засідання виконавчого комітету
Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

28 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Члени виконкому заслухали звіт про виконання місцевого бюджету Первомайської міської територіальної громади  за І півріччя 2021 року  та схвалили його для подання на чергову сесію. Місцевий бюджет за власними надходженнями виконано на 102,7%. Заборгованності по заробітній платі, енергоносіям та іншим незахищеним статтям немає.

Була прийнята до відома і інформація начальника УСЗН Валентини Сторожевої, яка доповіла  про стан соціального захисту громадян.

Станом на 01.07.2021 р. на обліку в управлінні знаходяться 7043 чоловік, із них: ветеранів війни — 587 чол., дітей війни — 1464 чол., ветеранів праці, інвалідів загального захворювання, пенсіонери за віком — 4255 чол., постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС —216 чол. та інші.

В управлінні проводиться нарахування та виплата 31 видів державних соціальних допомог.

Кількість одержувачів державних соціальних допомог та компенсацій становить 4835 сімей, яким станом на 01.07.2021 р. нараховано та профінансовано 24,760 млн. грн.

Звітувала про виконавську дисципліну у роботі з документами  та стан розгляду звернень громадян за перше півріччя і начальник загального відділу Ольга Глущенко.

За цей час виконкомом було отримано і видано 5615 документів (не враховуючи документів, отриманих і виданих безпосередньо самостійними управліннями та відділами виконавчого комітету), що на 14,8% більше ніж за аналогічний період 2020 року.

Також за І півріччя 2021 року до виконавчого комітету Первомайської міської ради надійшло    243 звернення громадян, що на 26% більше ніж за аналогічний період 2020 року (193 звернення). Як і раніше, серед авторів листів значну частину становлять люди похилого віку (пенсіонери). За вказаний період надійшло 40 колективних звернень громадян.

У зверненнях було порушено 243 питання. Більшість порушених питань складають питання:

- комунального господарства (41,56% від загальної кількості звернень). Основні із них: встановлення на безкоштовній основі газового лічильника в квартирі, ремонт покрівель, повернення коштів з рахунків АК «Харківобленерго», від’єднання від центрального теплопостачання в багатоквартирних будинках, та інші;

- житлові питання – 14,4%: виділення житла, поліпшення житлових умов;

На сайті Первомайської міської ради запроваджено сервіс подання електронного звернення. За звітний період надійшло 10 таких звернень.

У виконавчому комітеті працює пункт безкоштовної юридичної допомоги громадянам. За 2021 рік ним надано кваліфіковану правову допомогу 84  громадянам.

На засіданні затвердили  Правила розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Первомайської  міської територіальної громади.

Правила встановлюють порядок здійснення діяльності з розміщення у м. Первомайський, с. Ржавчик, с. Радомислівка, с. Грушине, с. Високе, с. Калинівка, с. Караченців, с. Кашпурівка, с. Маслівка зовнішньої реклами з урахуванням типології елементів місцевого середовища, архітектурних, функціонально-планувальних, історико-культурних та інших чинників.

 Дія Правил поширюється на всі підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, а також фізичних осіб - підприємців, які здійснюють діяльність у сфері зовнішньої реклами в нашій громаді.

Традиційно члени виконкому  вирішили низку житлових питань та питань, що стосувались захисту прав дітей.

Були вирішені позитивно питання щодо обстеження та видалення зелених насаджень.

Так будуть видалені 10 аварійних дерев у  дитсадку № 16 «Усмішка». Крім цього було створено дві комісії  з питань обстеження зелених насаджень, які потребують негайного видалення з метою ліквідації загрози життю, здоров’ю громадян, їх майну по  вул. Світанкова, АЗС та по вул. МТС, будинки  8  та 10.

Потім членів виконкому поінформовали про розпорядження міського голови з основної діяльності, видані за в період між засіданнями червневого та липневого виконкомів.

І в завершенні міський голова Микола Бакшеєв звернувся до всіх з інформацією про стан вакцинування проти коронавіруса в місті. Микола Бакшеєв нагадав, що у вихідні дні працює пункт вакцинації в ПК «Хімік», де всі бажаючі можуть провакцинуватись.

Потім міський голова розповів про поточні справи: що ремонтується, а що тільки пройшло тендерні процедури. То ж очікуємо на гарні новини

Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Альбом: Засідання виконавчого комітету
Переглядів: 503
Дата публікації: 15:27 28.07.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>