Офіційно про «жовтий» рівень епіднебезпеки
Офіційно про «жовтий» рівень епіднебезпеки

Офіційно про «жовтий» рівень епіднебезпеки

З 23 вересня в усіх регіонах України встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки. Первомайська міська територіальна громада не є виключенням.

21 вересня у м.Київ на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про встановлення «жовтого» рівня епіднебезпеки по всій території України. Причина – різке погіршення ситуації з захворюванням на COVID-19.

Сьогодні, 22 вересня 2021 року, на екстрене засідання зібралась місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було ухвалено ряд важливих рішень про роботу закладів медицини, освіти, культури та ін.

Особливу увагу члени комісії приділили роботі закладів освіти всіх рівнів.

Вирішили: 1.1 З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби  COVID-19 серед викладачів та учнів закладів та установ освіти Первомайської міської територіальної громади перевести на дистанційне (змішане) навчання ліцеї № 5, 7.

 1.2 Ліцеї № 2, 3, 6 та Ржавчицьку філію ліцею № 3 й  Грушинську філію ліцею № 3, а також  заклади дошкільної освіти залишити на очній формі навчання.

Заклади позашкільної освіти поки працюють у звичайному режимі. Вивчається питання з їх подальшої роботи.

УВАГА! Графік роботи навчальних закладів конкретних ліцеїв на 23-27.09.2021р.  буде оприлюднено окремо!

Також у межах «жовтого» рівня  в громаді заборонено, зокрема, проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м. площі будівлі або території, заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць, заповненість спортзалів і фітнес-центрів не більше ніж 1 особа на 10 кв. метрів тощо. Водночас вимоги до жовтого рівня є пом’якшеними для вакцинованих осіб. Особливу увагу на засіданні звернули на охоплення вакцинацією працівників освіти, працівників підприємств, установ та організацій Первомайської міської територіальної громади.

Детальніше у протоколі №9 від 22 вересня 2021 року  засідання місцевої комісії з  питань  ТЕБ  і  НС додатково.

Переглядів: 619
Дата публікації: 17:01 22.09.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>