Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!
Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!

Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!

В Первомайській громаді в повній мірі реалізовано цьогорічний проєкт-переможець обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» «Здоров’я жінки — запорука здоров’я нації»!

   Нарешті в УЗ-діагностиці, що проводиться в нашій жіночій консультації, відійшла в минуле ера 90-х років.  Віднині тут працює нова Система ультразвукової діагностики MyLab Class С Advanced – сучасний ультразвуковий сканер елітного класу для акушерства та гінекології.

   Це сталося завдяки спільному піклуванню місцевої та обласної влади про здоров’я мешканців громади, значну частину яких складає жіноче населення. Точніше кажучи, завдяки реалізації проєкту  «Здоров’я жінки — запорука здоров’я нації», що, як раніше повідомлялося, став переможцем обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2021 році.

   Нова медична система УЗД виділяється серед інших точністю вимірювання та простотою користування. Медичні працівники у захваті від такого поповнення їх медичного «арсеналу» і щиро вдячні за реалізацію проєкту всім, хто доклав до цього зусиль. Досвідчені акушери-гінекологи говорять про те, що така активна увага до медичної галузі громади викликає щиру повагу до  чинної влади Первомайської міської територіальної громади та особисто Миколи Бакшеєва. Вдячні вони і за підтримку Біляївській громаді на чолі з Олександром Різником.  

  Чудова новина полягає і в тому, що обстеження на  багатофункціональній  ультразвуковій системі вже розпочалися. Лікарі приймають пацієнток, до категорії яких входять: вагітні жінки,  жінки, що потребують додаткового, або невідкладного обстеження. До слова, записатися на обстеження можна відразу після прийому у свого лікаря-гінеколога, або за телефоном: 3 35 55.


  Довідково: В рамках обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» «Здоров’я жінки — запорука здоров’я нації» придбано Систему ультразвукова діагностична MyLab Class С Advanced у екладі: Датчик СА541 конвексний iQProbe Датчик РА240 фазований iQProbe Датчик LA 533 лінійний iQProbe Датчик ЕС 1123 End-Fire ендокавітальний.

Ініціатор проєкту - конкурсант: Первомайська міська рада Харківської області

Загальна сума проєкту: 1 497 000 грн.

Кошти на придбання УЗД системи були виділені з різних рівнів бюджетів та громад:

  • Харківська обласна рада: 747 000 грн.
  • Первомайська міська рада: 626 613 грн.
  • Біляївська сільська рада: 118 387 грн.
  • Благодійна організація «Первомайський міський благодійний фонд «Джерело»: 5 000 грн.

    Щиро дякуємо всім партнерам проєкту за реалізовані можливості!

Впевнені, що здоров’я жінки — запорука здоров’я нації!

Альбом: Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!
Альбом: Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!
Альбом: Сучасний апарат УЗД відтепер рятуватиме здоров’я жінок Первомайщини!
Переглядів: 1088
Дата публікації: 13:11 30.09.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>