В Україні запрацювала універсальна та безоплатна гаряча лінія підтримки батьків після пологів.
В Україні запрацювала універсальна та безоплатна гаряча лінія підтримки батьків після пологів.

В Україні запрацювала універсальна та безоплатна гаряча лінія підтримки батьків після пологів.

Тепер кожна родина, в якій народилося немовля, може подзвонити на Гарячу лінію підтримки батьків після пологів за номером 0 800 500 313.

Кожен може зателефонувати й отримати відповіді на свої запитання в таких сферах:
- післяпологове відновлення жінки (ендокринологія; гінекологія);
- психологія;
- догляд за немовлям;
- материнство і COVID-19
- грудне вигодовування;
- сон немовляти;
- перші документи дитини та соціальні виплати.
 
Метою проєкту є створення можливості отримання
 
- безконтактної,
- безпечної,
- безкоштовної
підтримки й допомоги для батьків після пологів, щоб забезпечити здорове, активне материнство й батьківство.
 
Гаряча лінія підтримки батьків після пологів розрахована на обох батьків та інших родичів, які піклуються про жінку та дитину в післяпологовий період. Також, на Гарячу лінію можуть зателефонувати й майбутні батьки та матері, щоб дізнатися наперед про післяпологовий період.
 
Проект “Гаряча лінія підтримки батьків після пологів” розробила та реалізовує ГО Клуб підтримки вагітності та материнства «Лада», проєкт підтримано в межах конкурсу “Швидка необхідна підтримка” у рамках проекту «Європейський Союз для сталості громадського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 
Дзвоніть за номером — 0 800 500 313.
 
Лінія працює з понеділка по п’ятницю, з 9.00 — 19.00, та в суботу, з 9.00 — 16.00.
 
 
 
Переглядів: 371
Дата публікації: 15:13 05.10.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>