День3.Частина1. Заклади відділу освіти також долучаються до проведення Європейського тижня сталої енергії 2021.
День3.Частина1. Заклади відділу освіти також долучаються до проведення Європейського тижня сталої енергії 2021.

День3.Частина1. Заклади відділу освіти також долучаються до проведення Європейського тижня сталої енергії 2021.

Європейський тиждень сталої енергії 2021 на Первомайщині

Комунальний заклад «Первомайський міжшкільний ресурсний центр Первомайської міської ради Харківської області» доєднався до Європейського тиждень сталої енергії 2021  на Первомайщині. Закладом освіти проведений семінар на тему: «Збереження сталої енергії – справа кожного учня». На запитання: «Які існують шляхи збереження енергоресурсів та охорони природного навколишнього середовища у транспортній галузі?» учні надали оригінальні відповіді через творчі роботи.



Таким чином, з’ясували, що шляхами збереження енергоресурсів та охорони природного навколишнього середовища у транспортній галузі є енергетичний перехід, де переважають відновлювані джерела енергії. Тільки тоді транспортні засоби будуть повністю стійкими та екологічно чистими, оскільки електричний автомобіль ‒ це транспортний засіб, який живиться від одного або декількох двигунів, які використовують електроенергію, що зберігається в акумуляторних батареях, і перетворюють її в кінетичну енергію.




Керівниками гуртків будинку дитячої та юнацької творчості (БДЮТ) в рамках Європейського тижня сталої енергії для вихованців гуртків «Сувенір» та «Умілі ручки» було проведено майстер-клас «Знайди енергію» по виготовленню паперових вітрячків. Паралельно проведена бесіда з використанням ІКТ-технологій «Альтернативні джерела енергії»



Керівниками гуртків будинку дитячої та юнацької творчості в рамках Європейського тижня сталої енергії було проведено майстер-класи«Непотрібним речам нове життя»: «Іграшка-подушка з відходів швацького виробництва», «Декупаж коробки», «Декупаж скляних предметів»



Робота з дітьми проходила дистанційно, з використанням сторінки  Facebook та персональних сторінок соціальних мереж педагогів.

Триває конкурсу «Моя енергоефективна родина», подача фотографій, презентацій, колажів та відеороликів на тему енергозбереження. Мета конкурсу: популяризація ефективного використання енергетичних ресурсів та обмін досвідом серед родин Первомайської громади з охорони довкілля.

Термін проведення: з 25 – 29 жовтня (до 12:00) 2021 року.

Роботи надсилати на електрону адресу закладу: bdiut@ukr.net

Переглядів: 372
Дата публікації: 10:41 28.10.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>