До уваги громадських організацій соціального спрямування, активістів та інших зацікавлених осіб!
До уваги громадських організацій соціального спрямування, активістів та інших зацікавлених осіб!

До уваги громадських організацій соціального спрямування, активістів та інших зацікавлених осіб!

З 09 по 18 листопада (09, 11, 16, 18 листопада, з 13 до 17.00) буде організований онлайн-тренінг «Основи соціального підприємництва».

Під час тренінгу учасники дізнаються про базові принципи і характеристики соціального підприємництва, розроблять власні концепції соціальних підприємств, та опрацюють основні етапи, необхідні для створення та розвитку соціального підприємства. Програма заходу у додатку до листа.

До участі у тренінгу запрошуються засновники та активісти соціального підприємництва, представники громадських організацій, які бажають монетизувати деякі напрямки своєї діяльності, а прибуток спрямувати на зміцнення організаційної спроможності своєї організації чи навчання членів організації; для спільнот людей з інвалідністю, для соціально відповідального бізнесу, а також для всіх зацікавлених, хто бажає розібратися з таким явищем як соціальне підприємництво.

Тренер - Микола Колодяжний, сертифікований тренер із соціального підприємництва.

Реєстрація відкрита за посиланням до 7 листопада 2021 року:

https://forms.gle/PvjHdapkRVXnKK8f8

Тренінг організовано проєктом «Підвищення спроможності закладів до впровадження інноваційних процесів» реалізується ГО «Інститут громадського розвитку «Ортега-і-Гасет» в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Переглядів: 395
Дата публікації: 14:33 29.10.2021
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>