Первомайська лікарня отримала чергову сучасну автівку "швидкої допомоги "
Первомайська лікарня отримала чергову сучасну автівку \"швидкої допомоги \"

Первомайська лікарня отримала чергову сучасну автівку "швидкої допомоги "

1 липня представники Фонду міжнародної солідарності передали 25 нових автомобілів швидкої допомоги лікарням у різні територіальні громади України.

 2,5 мільйони євро на закупівлю транспортних засобів виділено в рамках гуманітарної допомоги від Європейського Союзу та Банку крайового господарства Республіки Польща.
У церемонії передачі ключів від автомобілів, придбаних коштом ЄС, взяли участь Еліза Дзвонкєвіч, генеральний консул Республіки Польща у Львові, заступник міністра закордонних справ Павел Яблонські Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації, Мачєй Поповські, генеральний директор з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Європейської комісії і Рафал Дзенціоловські, голова фонду “Міжнародна солідарність”.

Передача машин та обладнання відбулася на площі перед Львівською обласною військовою адміністрацією.
 «Ці швидкі – це підтримка Україні, яка захищає не лише себе, але й усю Європу.

Ми надаємо різного роду допомогу. Україна бореться щодня і протистоїть росії, яка щодня вбиває мирне населення. Ці машини поїдуть туди, де дуже необхідні. Ми зараз перебуваємо у безпеці завдяки вашій державі і звертаємось до усіх інших країн підтримувати Україну. На тих територіях, де використовуватимуть машини, перебувають близько 10 мільйонів людей, які тікали від війни. Ми глибоко переконані, що Україна переможе у цій боротьбі і стане членом Євросоюзу у найближчому майбутньому», – наголосив заступник міністра закордонних справ Республіки Польща Павел Яблонскі під час урочистої передачі ключів.
Первомайська громада отримала один з 25 автомобілів.

«Швидка» нова, 2022 року випуску, має  усе необхідне для надання екстреної медичної допомоги.

Переглядів: 491
Дата публікації: 09:04 04.07.2022
Міський голова
Надіслати електронне звернення
Надіслати запит на інформацію
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 

 

 
Пошук
Міська владаМіський головаМіська радаКерівний складСтруктураВакансіїЗаходи щодо запобігання корупціїГрафік особистого прийому громадянГрафік виїзних прийомів громадянІнструкція з діловодства у виконавчому комітеті Первомайської міської ради (зі змінами Розпорядження міського голови від 01.04.2020р. №59)ДокументиРезультати поіменного голосуванняРішення Первомайської міської ради Харківської областіРішення виконавчого комітету Первомайської міської радиРозпорядження міського голови з основної діяльностіПроекти рішень Первомайської міської радиПроекти рішень виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської областіПереліки розпоряджень міського голови з основної діяльностіПротоколиАрхів рішень Первомайської міськради Харківської областіАрхів рішень виконавчого комітету Первомайської міськради Харківської областіПрозоре містоБюджет та фінансиПоточна діяльністьДокументиКомунальна власністьЖитлові питанняЗакупівліОчищення владиВідкриті даніДоступ до публічної інформаціїРегуляторна політика
Первомайська міська рада Харківської області >>>